Cristina Șișcanu, sătulă de comentariile răutăcioase de pe internet: „Faptul că fac parada modei nu mă încurcă să fac și curățenie în casă”

Cristina Șișcanu este una dintre cele mai vizibile, dar și cele mai criticate, vedete din mediul online. Soția lui Mădălin Ionescu primește adesea comentarii răutăcioase, însă de fiecare dată le răspunde pe măsură internauților.

28 ian. 2024, 17:33
Cristina Șișcanu, sătulă de comentariile răutăcioase de pe internet: „Faptul că fac parada modei nu mă încurcă să fac și curățenie în casă”
Cristina Șișcanu, sătulă de comentariile răutăcioase de pe internet: „Faptul că fac parada modei nu mă încurcă să fac și curățenie în casă”

Cristina Șișcanu este adesea criticată în mediul online, însă le dă peste nas tuturor celor care o judecă. Sătulă de toți cei care comentează fără să o cunoască cu adevărat, jurnalista taxează fiecare vorbă urâtă care i se adresează.

Citește și: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, experiență penibilă, chiar la intrarea în Elveția. ”Pentru că suntem români, evident!”

Cristina Șișcanu, sătulă de comentariile răutăcioase de pe internet

Recent, Cristina Șișcanu a postat pe pagina sa de Facebook un video în care se plimbă pe un bulevard din București îmbrăcată într-o ținută stilată. Filmulețul respectiv a generat numeroase comentarii în mediul online, iar gurile rele au acuzat-o că în loc să se plimbe prin oraș ar trebui să facă ordine în casă. La vederea acestor comentarii, Cristina Șișcanu a luat foc și le-a răspuns pe măsură celor care o critică.

Faptul că fac parada modei nu mă încurcă să fac și curățenie în casă. Cele două lucruri nu se exclud. Când scăpăm de primitivismul ăsta? Câți ani trebuie să treacă astfel încât să nu mai existe această mentalitate? Știți ceva, sunt și divă, sunt și gospodină! Eu mă ocup de casă. Cu sau fără ajutor, oricum mă ocup de casă. Cele care sunteți așa de cârcotașe și practic vă vărsați veninul, eu am crescut un copil mic, bebeluș, fără bonă, singură. Am alăptat-o până la doi ani și ceva. Am avut grijă de alți doi copii pe care nu eu i-am născut și pe care i-am crescut. Voi uitați de lucrurile astea. Aveam 26 de ani când am devenit practic mamă cu griji cotidiene legate de copii. Nu numai să le dai mâncare, să îi îmbraci, să faci bani ca să aibă de toate, ci și cu griji emoționale. Voi habar nu aveți cele care comentați. 

O femeie adevărată știe să le facă pe toate și încearcă să le facă pe toate. Sau știe să își prioritizeze lucrurile în anumite momente ale zilei sau ale vieții. În anumite perioade ale vieții, de exemplu, când a fost Petra foarte mică, m-am dedicat ei, alăptând-o, trezindu-mă de multe ori pe noapte. Nu am pasat-o mamei sau bonei și eu să dorm bine mersi. Nu, m-am ocupat 100% de ea. La fel și de ceilalți copii. Când măcar una dintre cele care comentați agresiv și prostește o să faceți ceea ce am făcut eu, atunci mai stăm de vorbă. Nu e frumos ceea ce faceți! Nu e frumos absolut deloc! Am trecut prin foarte multe în viața asta. Mi-am învățat lecțiile. Ideea este în felul următor, nimeni dintre cele care comentează jignitor și fără argumente nu este în papucii mei și nu au cum să își dea cu părerea fără să înțeleagă”, a spus Cristina Șișcanu pe Facebook.

Citește și: Cristina Şişcanu, cu ochiul vânăt pe reţelele de socializare. „Abuzul fizic este cel mai evident” FOTO