Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu, decizie surprinzătoare la 12 ani de căsnicie. „Să reflectăm asupra relației noastre”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au împlinit 12 ani de căsnicie și au decis să sărbătorească în mod romantic. Cei doi au dus copiii la bunici pentru a se bucura nestingherinţi la aniversare.

24 apr. 2023, 17:59
Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu, decizie surprinzătoare la 12 ani de căsnicie. „Să reflectăm asupra relației noastre”
Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu, decizie surprinzătoare la 12 ani de căsnicie. "Să reflectăm asupra relației noastre"

Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu, decizie surprinzătoare la 12 ani de căsnicie. Cei doi formează un cuplu de ani buni și au împreună o familie frumoasă. Soţia prezentatorului de la Metropola TV a postat mai multe imagini și videoclipuri legate de această aniversare.Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au luat masa împreună, iar pe copii i-au dus la bunici. „Da, facem 12 ani de când ne-am căsătorit, am dus copiii la bunici. Eu cu soțul am ieșit să luăm masa împreună și să stăm un pic așa, să reflectăm asupra relației noastre”, a transmis Cristina Șișcanu pe Instagram.

La rândul său, Mădălin Ionescu a postat și el câteva imagini alături de soţia sa, căreia i-a mulțumit pentru Petra, fiica pe care o au împreună, dar și pentru faptul că are grijă de Filip și Ștefania, copii săi din căsnicia anterioară. „12 ani de căsătorie. Azi. Te iubesc, baby! Cei mai frumoși, cei mai explozivi, cei mai pasionali, cei mai înțelepți, cei mai roditori ani din viața mea! Îți mulțumesc pentru dăruirea ta inimaginabilă, pentru Petra și pentru permanenta grijă pe care le-ai purtat-o și le-o porți Ștefaniei și lui Filip! La mulți ani”, este mesajul lui Mădălin Ionescu.

Cei doi au postat și o fotografie din ziua nunții, de când și-au spus marele „Da!” la Chișinău, în 2011.