Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu vor avea O FETIŢĂ. Au ales NUMELE

Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu vor deveni părinţi. Cei doi au aflat şi sexul viitorului copil.

03 nov. 2016, 17:10
Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu vor avea O FETIŢĂ. Au ales NUMELE

Cristina Siscanu a povestit cum a aflat ca este insarcinata.

„M-a anuntat Madalin, el mi-a zis ca sunt insarcinata. Intr-o zi am facut testul, dar l-am lasat in baie. Vorbeam la telefon si am uitat de el. Oricum era o rutina pentru mine, faceam teste in fiecare luna. M-am prins in discutie si am uitat complet de test. La un moment dat, Madalin a venit si se tavalea pe jos de bucurie, la propriu. Eu am crezut ca i-au marit salariul, nu intelegeam ce are, de ce sa reactionezi asa. La un moment dat mi-a aratat rezultatul si am inteles. Nu am crezut initial, m-am dus la farmacie si am mai luat inca doua teste, de la firme diferite. Toate trei au avut rezultat pozitiv”, a declarat Cristina Siscanu la o emisiune TV.

„Este straniu, dar eu i-am dat vestea. Ea si-a facut testul, ii intarziase cu o zi. Credem ca s-a intamplat chiar de ziua mea de nastere sa ramana insarcinata”, a completat Madalin Ionescu.

Cei doi au dezvaluit ca vor avea o fetita.

„Numele fetitei ales de mine este Petra. Nu m-am gandit daca o sa alaptez, daca o sa nasc natural. A fost o perioada mai dificila, nu am apucat sa ma gandesc”, a anuntat Cristina Siscanu.

„Va fi fetita, e foarte bine. Voi sta bot in bot cu ea, fetele sunt atasate de tati. Eu sunt pregatit”, a mai spus Madalin Ionescu.