Cristina Spătar a petrecut o noapte la închisoare, alături de soţul ei arestat FOTO

In preajma Sarbatorilor de iarna, in mare secret, Cristina Spatar a beneficiat de o "intalnire" de o noapte cu sotul ei, arestat intr-un caz de evaziune fiscala uriasa. 

31 dec. 2014, 09:21
Cristina Spătar a petrecut o noapte la închisoare, alături de soţul ei arestat FOTO

Cristina Spatar va canta de Revelion, insa este multumita ca a putut sa fie cu sotul ei pentru cateva ore, scrie wowbiz.ro. Aflat in arest preventiv, acesta nu a beneficiat pana acum de clementa din partea judecatorilor, care au considerat ca nu trebuie eliberat in perioada anchetei, intrucat prejudiciul in cazul lui este foarte mare, de 10 milioane de euro. Totusi, in urma cu putin timp, Alin Ionescu a putut fi vizitat de cantareata, care i-a oferit cateva momente pasionale, demne de filmele de dragoste.

Citeşte şi Primul INTERVIU al Cristinei Spătar după ce soţul ei a fost ARESTAT

Surse din preajma cuplului sustin ca Spatar ar fi stat cu barbatul sau in inchisoare vreo 12 ore. „Daca tot nu i-a dat drumul acasa, se pare ca oamenii legii au facut o exceptie pentru afacerist si l-au lasat sa stea cu nevasta, intr-o camera intima speciala, unde cei doi au putut sa fie apropiati si sa nu ii deranjeze nimeni. Ce au facut acolo, numai ei stiu, cert este ca vedeta a plecat multumita si cu speranta ca, in scurt timp, sotul ei va fi eliberat si toate problemele se vor rezolva”, au spus persoane apropiate celor doi.