Cristina Spătar, declaraţii şoc despre despărţirea de Alin Ionescu. „Am simţit că îmi pierd echilibrul….”

Gata cu lacrimile si regretele, noptile albe si suspinele dupa omul pe care l-a iubit atat de mult. La mai bine de doua luni de la semnarea actelor de separare si aproape un an de cand au aparut primele fisuri in mariajul lor, Cristina Spatar a incetat sa-si mai puna intrebari si si-a luat viata in proprile maini.

26 oct. 2016, 08:53
Cristina Spătar, declaraţii şoc despre despărţirea de Alin Ionescu. „Am simţit că îmi pierd echilibrul….”

„Toată lumea mă întreabă cum stăm şi unde stau. Nu stau nici cu soacra, nici cu socrul. Avem casa noastră, fiecare cu viaţa lui, punct! Avem casa împărţită: el la stânga, eu la dreapta. La cheltuielile comune contribui şi eu. Sunt un om responsabil, o mamă responsabilă (…)A fost o perioadă grea, dificilă, în prima etapă am simţit că îmi pierd echilibrul, ulterior, ajutată de prieteni şi familie, de soacra-mea, încet-încet am reuşit, zic eu, să depăşesc. Acum, mă focusez foarte mult pe muncă. Mi-am stabilit un business plan şi mă focusez pe lucrurile pe care le am de făcut. Vreau să fac lucruri frumoase pentru ca fiul şi fiica mea să fie mândri de mine”, a mărturisit vedeta, potrivit wowbiz.ro.

Citeşte şi Alin Ionescu, soţul Cristinei Spătar, replici dure cu amantul artistei. „Îi spun soţiei tale ce afaceri faceţi voi noaptea…” FOTO