Cristina Spătar, fără soţ în noaptea de Revelion

Cristina Spătar, decizie surprinzătoare pentru noaptea de Revelion. Artista a decis să cânte în noaptea dintre ani şi să nu petreacă alături de soţul ei. De când a ieşit din arest, Alin Ionescu a fost surprins în compania mai multor femei în ipostaze tandre.

08 dec. 2015, 06:54
Cristina Spătar, fără soţ în noaptea de Revelion

În noaptea de Revelion, Cristina Spătar va susţine patru concerte într-o staţiune montană şi nu va fi alături de soţul ei. Deşi eliberarea lui Alin Ionescu din arest ar fi trebuit să însemne un nou început pentru căsnicia Cristinei Spătar, lucrurile nu stau deloc aşa. Soţul cântăreţei a fost surprins de mai multe ori în compania altor femei.

Întâlnirile romantice extraconjugale ale lui Alin Ionescu alimentează zvonurile unui posibil divorţ, deşi acesta îşi lăuda soţia după ce a fost eliberat.

„Suntem o familie unită, soţia mea s-a dus la mult mai multe concerte, lucru pe care îl face în continuare, are 2-3 concerte pe săptămână, câştigă bani, câştigă bani şi pentru mine câteodată”, a declarat Alin Ionescu.

În ultima perioada însă, apropiaţii cuplului susţin că solista şi soţul ei nu se mai înţeleg deloc. Acesta ar fi şi motivul pentru care Cristina Spătar ar fi ales să plece de Sărbători.