Cristina Spătar nu s-a abținut de la lebăr! Cântăreața s-a răsfățat cu nenumărate preparate tradiționale, motiv pentru care s-a îngrășat. ”Sunt pofticioasă de fel! Am mâncat de toate”

Cristina Spătar nu mai are nevoie de introducere, fiind una dintre cele mai renumite femei din România. Deși are 51 de ani, vedeta arată foarte bine, însă, ca orice om, are și ea poftele ei. Recent, cântăreața a mărturisit că nu s-a abținut deloc de la sarmale, friptură sau lebăr.

08 ian. 2024, 15:51

Cristina Spătar nu mai are nevoie de introducere, fiind una dintre cele mai celebre femei din România. Deși are 51 de ani, vedeta arată foarte bine, însă, ca orice om, chiar și ea mănâncă uneori mai mult decât trebuie.

Citește și Clipe de coșmar pentru Cristina Spătar! „Regina R&B” dată afară din casă chiar de Moș Nicolae: „Nu pot să spun la televizor. Am ieșit și cu cei doi copii”

În cadrul unui interviu, Cristina Spătar a mărturisit că este o fană a procedurilor cosmetice și al intervențiilor estetice de la nivelul feței.

„Ca orice femeie care își dorește să se mențină și să arate bine, apelez la diverse tratamente faciale, injecții cu botox și ador să am mereu o imagine impecabilă. Așa că îi mulțumesc pe această cale prietenei mele, doamnei doctor pentru că are mereu grijă de mine”, a spus artista.

În perioada sărbătorilor, Cristina Spătar nu a putut rezista platourilor cu bunătăți.

”O să apelez și la tratamente de slăbit”

Artista nu a făcut rabat de la nimic, iar de Crăciun nu s-a putut abține și a mâncat din toate, motiv pentru care s-a îngrășat două kilograme.

„Nu m-am putut abține să nu gust de sărbători din toate preparatele tradiționale, am mâncat de toate și acum trebuie să încep exercițiile de la sală în forța pentru că m-am îngrășat 2 kilograme!

Am mâncat de la cozonac la sarmale, șorici, lebăr, purceluși și vițel la proțap, friptură, pomana porcului.

Citește și Clipe de coșmar pentru Cristina Spătar! „Regina R&B” dată afară din casă chiar de Moș Nicolae: „Nu pot să spun la televizor. Am ieșit și cu cei doi copii”

Sunt pofticioasă de fel și nu mă pot abține! Acum o să trag tare să dau jos tot surplusul adunat de sărbători! O să apelez și la tratamentele de slăbit care sunt acum la cea mai mare căutare să văd dacă dau roade”, a spus Cristina Spătar pentru Spynews.