Cristina Vărzaru, una dintre cele mai valoroase extreme din handbalul mondial, s-a retras din activitate la 38 de ani

Publicat: Luni, 22 Mai 2017 12:37 // Actualizat: Luni, 22 Mai 2017 12:53 // Sursa: romaniatv.net

Cristina Vărzaru, una dintre cele mai valoroase handbaliste din România, de după Revoluţie, a decis să-şi încheie prodigioasa carieră la 38 de ani. Extrema de la CSM Bucureşti a hotărât ca după câştigarea Cupei României cu trupa lui Per Johansson să se retragă de pe semicerc.

"Mi-am petrecut ultimii 27 de ani din viaţă într-o relaţie care mi-a oferit mai mult decât aş fi îndrăznit să visez vreodată. O relaţie pentru care am făcut tot ce am putut. Cu muncă multă, multă de tot, cu pasiune, cu foame de realizare, cu dorinţa de a fi mereu mai bună decât toţi ceilalţi. Cu frământări, cu disperare. Cu lacrimi, de fericire sau amare. Cu dorinţa de a nu-mi dezamăgi familia. Cu inima deschisă. Întotdeauna. Handbalul mi-a întors de fiecare dată dragostea pe care uneori n-am ştiut cum să i-o arăt, dar de cele mai multe ori am reuşit s-o fac", a scris Cristina Vărzaru pe Facebook.

Vărzaru a câştigat de patru ori Liga Campionilor în carieră şi a luat argint cu naţionala României la Mondialul din 2005.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Cristina Vărzaru handbal feminin handbal masculin prime handbaliste
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8590
RON
23 Sep
noapte 13 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H