Criza din Ucraina UCIDE fotbalul. Meciul lui Dinamo Kiev, din Liga Europa, mutat în altă ţară

UEFA a anunţat că partida dintre Dinamo Kiev şi Valencia, contând pentru prima manşă a 16-imilor de finală ale Europa League, care ar fi trebuit să se dispute joi în capitala Ucrainei a fost mutată la Nicosia, din cauza violenţelor care au loc la Kiev.

19 feb. 2014, 16:01
Criza din Ucraina UCIDE fotbalul. Meciul lui Dinamo Kiev, din Liga Europa, mutat în altă ţară

UEFA a precizat miercuri că întâlnirea Dinamo Kiev – Valencia, din şaisprezecimile Ligii Europa se va disputa pe arena GSP Stadium din capitala Ciprului, Nicosia, începând cu ora 20.00.

Citeşte şi ŞOC în Ucraina! Lucescu: „Aici NU SE MAI POATE juca”

Schimbarea locului de disputare fusese deja anunţată de către preşedintele Valenciei, Amadeo Salvo, care şi-a exprimat satisfacţia în legătură cu această decizie, în condiţiile situaţiei conflcituale de la Kiev. „Era complicat să jucăm la Kiev, sunt multe lucruri imprevizibile, care nu se pot controla, iar cel mai bine era să jucăm pe un teren neutru„, a spus Salvo.

Vezi şi CRIZA din Ucraina: O maşină blindată, incendiată în Euromaidan VIDEO

UEFA s-a văzut obligată să mute partida în altă ţară după decizia guvernului ucrainean de a declara ziua de joi „zi de doliu naţional” în memoria victimelor de la Kiev şi de a suspenda toate activităţile sportive din ţară.

Vezi şi ÎNFIORĂTOR! Momentul în care un manifestant este ÎMPUŞCAT la Kiev VIDEO