CRIZA IMIGRANŢILOR. Al treilea val de imigranţi a evadat din gara Bicske

CRIZA IMIGRANŢILOR. Un grup de circa 300 de imigranți ținuți în gara din Bicske  a evadat vineri după-amiază, aceasta fiind al treilea astfel de incident al zilei, transmite MTI, citată de Agerpres. 

04 sept. 2015, 16:29
CRIZA IMIGRANŢILOR. Al treilea val de imigranţi a evadat din gara Bicske

Poliția i-a reținut de migranți în gara din Bicske începând de joi, refuzând să le permită călătoria spre Austria. Forțele speciale de ordine au fost chemate vineri pentru a ține sub control mulțimea.

Într-un caz separat, poliția ungară a anunțat vineri după-amiază că i-a capturat pe toți migranții care evadaseră din centrul de primire de la Roszke, în apropiere de granița cu Serbia, potrivit Agerpres.

Citeşte şi CRIZA IMIGRANŢILOR. Patru ţări au semnat o declaraţie privind PROTECŢIA GRANIŢELOR

”Potrivit estimărilor, 300 de imigranți ilegali au trecut de bariera centrului de primire a imigranților de la Roszke la 11.30 (09.30 GMT), în două valuri, și au alergat spre autostrada M5”, aflată în apropiere, anunțase poliția ungară într-un comunicat, subliniind că ”au fost luate măsuri pentru arestarea acestora”.

Un corespondent al agenției MTI a declarat că traficul a fost reluat pe autostrada M5 din apropierea centrului de primire, după ce fusese întrerupt în momentul evadării imigranților.