Criza trânteşte la pământ fotbalul grec. Până şi targa s-a rupt cu un fotbalist VIDEO

Un jucător de la formaţia AE Larisa a fost nevoit să părăsească pe propriile picioare terenul de joc, deşi era accidentat, din cauză că s-a rupt targa cu care trebuia să fie transportat în afara terenului de joc.

13 dec. 2012, 20:38
Criza trânteşte la pământ fotbalul grec. Până şi targa s-a rupt cu un fotbalist VIDEO

Fotbalul grec este în criză, iar cluburi de mare tradiţie sunt în imposibilitatea de a-şi mai păstra jucătorii. Inclusiv Gigi Becali este hotărât să profite de situaţie şi a anunţat că va merge la sfârşitul săptămânii la Atena, pentru a negocia transferul câtrva fotbalişti de la AEK. „Duminică, vreau să merg cu Mihai Stoica să luăm 2-3 jucători de la AEK, că ăia se desfiinţează„, a declarat Gigi Becali, iar o secvenţă surprinsă în timpul meciul de cupă dintre Larisa şi Asteras Tripolis, certifică faptul că fotbalul grec se află în criză.

Fundaşul gazdelor, Stergios Dimopoulos, a suferit o accidentare la genunchi, iar brancardierii nu au avut cum să-l transporte în afara terenului, ba mai mult, i-au amplificat suferinţa. Targa cu care jucătorul trebuia să fie transportat s-a rupt după câţiva metri, iar Dimopoulos a părăsit gazonul şchiopătând, pe propriile picioare. El nu a mai putut continua meciul, fiind înlocuit.