CROATIA – NIGERIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR 2-0, Europa învinge categoric Africa

Croaţia a învins Nigeria, scor 2-0, în grupa D de la Cupa Mondială, în cea mai clară victorie după cea obţinută de Rusia în debutul M 2018.

16 iun. 2018, 15:55
CROATIA – NIGERIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR 2-0, Europa învinge categoric Africa

Reprezentativa Croaţiei a învins selecţionata Nigeriei, scor 2-0, sâmbătă, în grupa D de la Cupa Mondială din Rusia.Croații au deschis scorul după autogolul lui Etebo din minutul 32, când mingea s-a lovit de piciorul nigerianului și a intrat în poartă. Luka Modrici a majorat diferența în minutul 71 după o lovitură de pedeapsă executată perfect.

Reprezentativa Croației a controlat meciul de la un capăt la altul și a mai avut o șansă mare de gol pe final când Kovacici a trimis din interiorul careului direct în portarul advers.

Pentru Croația urmează meciul de pe 21 iunie cu Argentina, în timp ce Nigeria va juca împotriva Islandei.

CROATIA – NIGERIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: 2-0 

Min. 71, penalty pentru Croaţia, executa Luka Modric fără greşeală, CROATIA – NIGERIA 2-0

Min. 45: 1-0 la pauză

MIN. 38: CROATIA – NIGERIA 1-0, AUTOGOOOOOOOL la o lovitură de cap a lui Mandzukic

Min. 15: Prima ocazie de poartă, Perisic şutează puţin peste cadrul porţii

 

ECHIPELE DE START

Croaţia (4-2-3-1): Subasic – Vrsaljko, Lovren, Vida, Strinic – Rakitic, Modric – Rebic, Kramaric, Perisic – Mandzukic

Rezerve: Livakovic, L. Kalinic – Corluka, Kovacic, Brozovic, Jedvaj, Bradaric, Caleta-Car, N. Kalinic, Badelj, Pjaca, Pivaric

Antrenor: Zlatko Dalic

Nigeria (4-2-3-1): Francis – Idowu, Ekong, Balogun, Shehu – Ndidi, Etebo – Moses, Obi Mikel, Iwobi – Ighalo

Rezerve: Ezenwa, Akpeyi – Echiejile, Musa, Nwankwo, Iheanacho, Obi, ONazi, Ogu, Awaziem, Ebuehi, Omero

Antrenor: Gernot Rohr


CROATIA – NIGERIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Duel de mare interes avem sambata la Cupa Mondiala, intre Croatia si Nigeria, doua nationale care promit spectacol.

CROATIA – NIGERIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: ‘Super Vulturii” încep competiţia după ce în ultimele patru teste nu au obţinut nicio victorie, iar atmosfera la echipă este tensionată după ce selecţionerul Gernot Rohr a acuzat unii reporteri de comportament lipsit de etică şi minciuni înaintea Cupei Mondiale. 

Nigeria este cea mai slabă echipă din grupă, potrivit clasamentului FIFA (locul 48), dar are abilitatea de depăşi ierarhiile, africanii reuşind să ajungă în optimi la CM 2014. 

Prin contrast, Croaţia este o echipă în care abundă valorile, dar care nu s-a ridicat mereu la nivelul aşteptărilor. Croaţia nu a reuşit să depăşească faza grupelor de la debutul său ca ţară independentă, în 1998, când a cucerit medaliile de bronz în Franţa. 

Croaţia, care acum prezintă un lot ce are deopotrivă calitate şi experienţă, a obţinut în pregătiri victorii cu Senegalul şi Mexicul, pierzând în faţa Braziliei (0-2). 

Capul limpede al echipei croate este Luka Modric, conducătorul de joc al campioanei Europei, Real Madrid, în timp ce în compartimentul ofensiv evoluează Andrej Kramaric, Ivan Perisic şi Mario Mandzukic.  Nigeria a fost prima echipă calificată din Africa la CM 2018, câştigând o grupă cu Camerun, Zambia şi Algeria.  Meciul de sâmbătă va fi primul dintre cele două echipe. 

CROATIA – NIGERIA LIE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: CM 2018: Mijlocaşul nigerian Oghenekaro Peter Etebo, la Stoke City

Mijlocaşul nigerian Oghenekaro Peter Etebo va fi jucătorul echipei engleze Stoke City pentru următorii cinci ani, gruparea din Championship aducându-l pe acesta de la clubul portughez Feirense, care evoluează în liga a doua.

Etebo, care participă cu naţionala ţării sale la CM de fotbal 2018 din Rusia, este prima achiziţie a celor de la Stoke City în această vară, care au achitat suma de 7,2 milioane euro pentru a beneficia de serviciile jucătorului african.

Stoke City nu a reuşit să evite retrogradarea la finele sezonului din Premier League, ocupând poziţia a 19-a. Antrenorul Paul Lambert a părăsit ulterior banca tehnică, fiind înlocuit de Gary Rowett.

CROATIA – NIGERIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Croaţia va primi replica Nigeriei, sâmbătă, la Kaliningrad (22,00), într-un meci din Grupa D, ”grupa morţii”, la Cupa Mondială de fotbal din Rusia. 

CROATIA – NIGERIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Ambele echipe speră să se califice în optimile de finală, dar marea favorită a grupei este Argentina, vicecampioana mondială, în timp ce debutanta Islanda are statut de outsider. 

CROATIA – NIGERIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: ”Super Vulturii” încep competiţia după ce în ultimele patru teste nu au obţinut nicio victorie, iar atmosfera la echipă este tensionată după ce selecţionerul Gernot Rohr a acuzat unii reporteri de comportament lipsit de etică şi minciuni înaintea Cupei Mondiale. 

CROATIA – NIGERIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Nigeria este cea mai slabă echipă din grupă, potrivit clasamentului FIFA (locul 48), dar are abilitatea de depăşi ierarhiile, africanii reuşind să ajungă în optimi la CM 2014. 

CROATIA – NIGERIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Prin contrast, Croaţia este o echipă în care abundă valorile, dar care nu s-a ridicat mereu la nivelul aşteptărilor. Croaţia nu a reuşit să depăşească faza grupelor de la debutul său ca ţară independentă, în 1998, când a cucerit medaliile de bronz în Franţa. 

CROATIA – NIGERIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Croaţia, care acum prezintă un lot ce are deopotrivă calitate şi experienţă, a obţinut în pregătiri victorii cu Senegalul şi Mexicul, pierzând în faţa Braziliei (0-2). 

CROATIA – NIGERIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Capul limpede al echipei croate este Luka Modric, conducătorul de joc al campioanei Europei, Real Madrid, în timp ce în compartimentul ofensiv evoluează Andrej Kramaric, Ivan Perisic şi Mario Mandzukic. 

CROATIA – NIGERIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Nigeria a fost prima echipă calificată din Africa la CM 2018, câştigând o grupă cu Camerun, Zambia şi Algeria. 

Meciul de sâmbătă va fi primul dintre cele două echipe.