CROAŢIA-SPANIA 2-1. Rezultat bombă, Spania pierde primul loc şi întâlneşte Italia în optimi

CROAŢIA-SPANIA 2-1. Meci dramatic la Bordeaux, unde Spania a deschis scorul prin Alvaro Morata, dar croaţii au întors rezultatul de pe tabelă, marcând golul victoriei în minutul 87, prin Ivan Perisic.

21 iun. 2016, 16:50
CROAŢIA-SPANIA 2-1. Rezultat bombă, Spania pierde primul loc şi întâlneşte Italia în optimi

CROAŢIA-SPANIA 2-1 (N. Kalinic – min. 45, Perisic – 87/Morata – min. 7).

Clasament grupa D: 1. Croaţia 7p, 2. Spania 6p, 3. Turcia 3p, 4. Cehia 1p.

Spania a pierdut primul loc al grupei D cu trei minute înaintea finalului de meci şi de pe locul secund va întâlni în optimile de finală ale EURO 2016 câştigătoarea grupei E, Italia. Va fi practic finala de acum patru ani, câştigată atunci de iberici.

Click aici pentru a vedea Croaţia-Spania

Componenţa formaţiilor:

Croaţia: Subašić – Srna, Ćorluka, Jedvaj, Vrsaljko – Rog, Badelj – Pjaca, Rakitić, Perišić – N. Kalinic.

Spania: De Gea – Juanfran, Piqué, S. Ramos, Alba – Fabrega, Busquets, Iniesta – D. Silva, Morata, Nolito.

CROAŢIA-SPANIA LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT PROTV. Câştigătoarea ultimelor două ediţii ale Campionatului European de Fotbal, Spania, este neînvinsă în ultimele 14 meciuri jucate la turneele finale continentale bilanţul fiind de 11 victorii şi trei egaluri. Pe de altă parte, singura victorie a Croaţiei în faţa Spaniei a fost consemnată într-un meci amical jucat în urmă cu mai bine de două decenii, în 1994.

CROAŢIA-SPANIA LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT PROTV. Cu şase puncte, Spania este deja calificată în optimi, în timp ce Croaţia are 4 puncte şi e aproape sigur că va trece de grupe, dar marile temeri sunt legate de comportamentul fanilor croaţi, care se pare că plănuiesc un atac în timpul meciului, pe stadionul din Bordeaux.