Anunţ de ultimă oră pentru fanii Cronicii Cârcotaşilor. Ce se întâmplă cu emisiunea de la Prima TV

Cronica Cârcotașilor, emisiune de satiră prezentată de Șerban Huidu, Ioana Petric și Codruț Kegheș (alias Cătălin Dezbrăcatu'), va reveni pe 5 februarie, în fiecare miercuri, de la orele 20:00, la Prima TV, cu sezonul 41.

04 feb. 2020, 20:04
Anunţ de ultimă oră pentru fanii Cronicii Cârcotaşilor. Ce se întâmplă cu emisiunea de la Prima TV

Cronica Cârcotaşilor a plecat la drum în 2000.

„În anul 2000, atunci când pregăteam prima ediție a emisiunii, căutam un prezentator. Dintre toți cei care veniseră mi-am dat seama că nimeni nu înțelegea ce voiam eu să scriu. Așa am ajuns și prezentator la Cronica Cârcotașilor. Nu mi-am închipuit niciodată că încercarea mea în media românească va ajunge să facă istorie și Cronica va deveni una dintre cele mai longevive emisiuni din România. La 20 de ani de Cronică aș vrea să vă aduc aminte că: sunteti ceea ce priviți”, a declarat Șerban Hudiu.

Ioana Petric de la Cronica Cârcotaşilor a ajuns la spital de frica coronavirusului

La rândul lui, Codruț Kegheș, alias Dezbrăcatu’ a declarat: „Am intenția de a da jos șase, șapte kilograme și vreau să vorbesc cu Botezatu pentru a-mi schimba costumația. În rest, după atâția ani de Cronica Cârcotașilor noul este că suntem la fel”.

„Am făcut un team-building la munte unde ne-am distrat, ne-am relaxat și acum abia așteptăm să-i dăm drumul la treabă, cu forțe proaspete. Noul sezon este unul aniversar și știu că va fi unul foarte reușit pentru că avem o grămadă de subiecte, care mai de care”, a spus și Ioana Petric.