Croazieră de groază: Una dintre cele mai mari nave de croazieră, lovită de o furtună puternică VIDEO

Pasagerii uneia dintre cele mai nave de croazieră din lume au trăit clipe groaznice, după ce asupra ambarcaţiunii s-a abătut o furtună extrem de puternică. Patru pasageri au fost răniţi.

09 feb. 2016, 15:38
Croazieră de groază: Una dintre cele mai mari nave de croazieră, lovită de o furtună puternică VIDEO

Anthem of the Seas, a treia cea mai mare navă de croazieră din lume, călătorea de la New York spre Florida când a dat peste o furtună de proporţii impresionante. Valuri înalte de 9 metri şi rafale de vânt de peste 160 de kilometri la oră au agitat ambarcaţiunea grea de aproape 170 de mii de tone.

Căpitanul, care ulterior a mărturisit că a trecut prin cea mai grea încercare din viaţa lui, le-a cerut pasageirlor să nu iasă din cabine. Nici nu e de mirare, având în vedere ce distrugeri s-au produs la bord. Un tavan din sticlă s-a prăbuşit, tot mobilierul a fost răsturnat, iar mai multe geamuri au fost sparte.

La bordul navei de croazieră, lansată la apă în primăvara anului trecut, se aflau 4.529 de pasageri şi peste 1.600 de membri ai echipajului. Acum, nava a rămas într-un port din apropiere, iar croaziera de opt zile a fost anulată.