Cruzime fără limite: Un câine comunitar a fost împuşcat chiar sub privirea unui copil

Publicat: Luni, 18 Februarie 2013 12:25 // Actualizat: Luni, 18 Februarie 2013 12:27 // Sursa: România TV

Scene de cruzime în faţa unui copil! Un câine a fost împuşcat pe drum, iar o fetiţă de 4 ani a asistat la scenă, petrecută lângă Cluj Napoca. Bărbatul care a ucis câinele este acum cercetat de poliţie.

Incidentul a avut loc în comuna Floreşti. O femeie şi fiica ei, ieşite la plimbare, au văzut cum animalul este împuşcat fără motiv.

"Ne-am dus împreună cu câinele nostru şi încă doi câini care ne-au urmărit de la bloc, câini comunitari sterilizaţi, si s-a tras asupra noastra pot să zic, pentru ca s-a tras la aproximativ 20 de metri de mine si de fiica mea, unul dintre câinii comunitari fiind ucis", povesteşte mama fetiţei.

Gloanţele au trecut la câţiva metri de copil.

"El, fiind înarmat, nu am avut curajul, fiind şi cu copilul, să mă apropii de el să văd cine este, dar el trăgea în voie pe aici, nu ştiu după ce trăgea, după şoimi", a mai spus femeia.

"Poliţiştii serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase Cluj efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere a animalelor cu cruzime şi uz de armă letală fără drept, în cazul câinelui ucis în localitatea Floreşti", a declarat Anca Bolba, purtător de cuvânt al IPJ Clug.

Vânătorul a fost identificat şi riscă o amendă sau chiar pedeapsa cu închisoarea.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
22 mai 09:33
Votează email 0 email
...cailor susţine că şi-a lăsat cei patru cai pe un islaz de la marginea comunei, iar a doua zi a găsit moarte două dintre animale, după ce ar fi fost lovite cu un obiect ascuţit. Ceilalţi doi cai au fost găsiţi răniţi, după ce ar fi fost, de asemenea, loviţi. “Abia azi...
21 mai 22:33
...cailor susţine că şi-a lăsat cei patru cai pe un islaz de la marginea comunei, iar a doua zi a găsit moarte două dintre animale, după ce ar fi fost lovite cu un obiect ascuţit. Ceilalţi doi cai au fost găsiţi răniţi, după ce ar fi...
1
EUR
4.8423
RON
14 Jul
noapte 13 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H