CRUZIME fără margini. Un bărbat şi-a BĂTUT calul cu BESTIALITATE pentru că nu putea trece un râu VIDEO

Un bărbat şi-a lovit calul cu bestialitate pentru că nu a putut să treacă un râu cu o greutate mult prea mare. Totul a fost filmat de pe mal de un martor, care l-a rugat insitent pe agresor să lase animalul în pace. Incidentul s-a petrecut în localitatea Săvineşti, judeţul Neamţ.

17 aug. 2014, 13:59
CRUZIME fără margini. Un bărbat şi-a BĂTUT calul cu BESTIALITATE pentru că nu putea trece un râu VIDEO

Bărbatul a încărcat căruţa până la refuz cu pietriş şi a încercat să treacă o apă cu o lungime de 100 de metri şi o adâncime de aproximativ 1 metru. După 50 de metri, calul nu a mai putut să înainteze pentru că avea în spate o încărcătură mult prea mare, dar s-a şi împotmolit în nămol, potrivit stirileprotv.ro.

Foarte supărat de această situaţie bărbatul a coborât din căruţă şi a început să lovească animalul cu cruzime.

Citeşte şi CRUZIME fără limite. Cai bătuţi cu sălbăticie şi obligaţi să tragă căruţe cu roţile blocate VIDEO CUTREMURĂTOR

În tot acest timp pe mal se aflau mai mulţi martori care au încercat să îl convingă pe bărbat să se oprească. Mai mult, unul dintre pescarii care se afla pe malul apei a reuşit chiar să filmeze întreaga scenă.

Până la urmă calul, deşi a fost lovit foarte puternic, a reuşit să ajungă la mal şi doar în acel moment bărbatul s-a oprit din a-şi lovi animalul.

Bărbatul are foarte puţine şanse să fie tras la răspundere pentru că în România nu există o lege foarte clară care să îi pedepsească pe cei care bat animale.

Citeşte şi Scene ÎNFIORĂTOARE. Cal BĂTUT CU COASA de stăpân. Filmat, bărbatul a ATACAT şi echipa de jurnalişti VIDEO