Cruzime fără margini. Un fotbalist argentinian a luat un câine de gât şi l-a izbit de gard VIDEO

Publicat: Marţi, 11 Iunie 2013 16:55 // Actualizat: Marţi, 11 Iunie 2013 16:55 // Sursa: RTV.net

Un jucător al formaţiei argentiniene Bella Vista a înfuriat pe toată lumea prin gestul său brutal la adresa unui câine. Pentru atitudinea sa el a primit cartonaş roşu din partea arbitrului.

Jose Jimenez, jucătorul formaţiei argentiniene Bella Vista, a devenit unul dintre cei mai urâţi fotbalişti de către apărătorii drepturilor animalelor. Asta din cauza unui incident petrecut în ultima etapă de campionat, jucată la Tucuman, împotriva formaţiei San Juan.

La un moment dat, în plin joc, pe teren şi-a făcut apariţia un câine, iar Jimenez a ales un mod cât se poate de brutal pentru a-l alunga. El a prins animalul de gât şi a încercat să-l arunce peste gard, numai că n-a izbutit decât să-l izbească pe acesta de gardul de metal.

Gestul său i-a înfurit pe jucătorii adverşi, care au sărit să-l bată pe Jimenez, dar şi pe arbitru, care l-a eliminat pe acesta.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 iul 04:34
...lumea prin gestul său brutal la adresa unui câine. Pentru atitudinea sa el a primit cartonaş roşu din partea arbitrului. Citește mai departe… Citeste mai departe ...
1
EUR
4.8068
RON
28 Feb
noapte 1 °
zi 10 °
Ultimele joburi adaugate
24 H