Cruzime înfiorătoare în Timiş. Mai multe animale, MĂCELĂRITE de un individ

Oamenii dintr-o localitate aflata nu departe de Timisoara isi gasesc animalele pline de sange, injunghiate ori chiar omorate pe camp. Cineva le pandeste pe islaz, asteapta un moment in care sunt complet nesupravegheate si le ataca cu un cutit ori cu o coasa.

14 oct. 2016, 07:58
Cruzime înfiorătoare în Timiş. Mai multe animale, MĂCELĂRITE de un individ

Numai in ultimele zile, patru vaci si doi vitei au fost ucisi, iar doi cai raniti, la Sanmartinu Sarbesc, ce apartine de comuna Peciu Nou, judeţul Timiş, scrie opiniatimisoarei.ro.

Una dintre bovine a fost gasita pur si simplu macelarita. Agresorul a taiat-o, a smuls vitelul din ea si l-a lasat peste cadavrul mamei, in mijlocul campului. O alta a fost atat de tare spintecata ca stapanii au decis sa o omoare ca sa-i curme suferinta.

Doi cai au scapat ca prin minune. Cel mai probabil, cred localnicii, de acestia nu s-a putut apropia atat de tare atacatorul si n-a reusit decat sa-i intepe.

Toate vacile ucise pana acum sunt din rasa olandeza Holstein, iar un exemplar poate ajunge si 1.000 de euro.

Oamenii spun ca cel mai probabil cel care le omoara animalele este fie un individ bolnav psihic, fie vreun satean care vrea sa se razbune pe ei. Acum ei se tem si pentru viata lor.

Satenii au cerut medicului veterinar sa le elibereze niste documente din care sa reiasa ca animalele au fost injunghiate si au mers sa depuna plangere la Politie. Oamenii legii n-au reusit inca sa-l prinda pe agresor.

Citeşte şi Imagini şocante în Constanţa: Cal bătut fără milă de stăpân