Cruzime uluitoare. Două adolescente torturează un pisoi de câteva luni VIDEO

Două adolescente şi-au găsit o distracţie teribilă, dar care nu le poate face să fie "suspectate" că ar avea prea multă minte. "Jucăria" fetelor este un pisoi de doar câteva luni, care este aruncat de colo-colo ca o minge. Imaginile au stârnit furia iubitorilor de animale, iar tinerele au fost amendate.

09 ian. 2013, 18:35
Cruzime uluitoare. Două adolescente torturează un pisoi de câteva luni VIDEO

Două fete de 15 şi 16 ani au găsit o metodă uluitoare de a suplini lipsa jucăriilor. Cele două puştoaice s-au distrat de minune aruncând de la una la alta o pisicuţă de numai opt luni, care la un moment dat se loveşte de tavanul camerei, făcându-le pe adolescente să râdă în hohote. Asta cu toate că felina părea inconştientă.

Mai mult, tinerele, care au fost filmate în timpul „paselor”, au postat înregistrarea pe Facebook. Deşi credeau că imaginile de o cruzime uluitoare le va aduce mai multă popularitate, rezultatul a fost dezamăgitor pentru ele. Nu numai că gestul lor a stârnit o sumedenie de critici dure, dar fetele s-au şi trezit amendate cu câte 85 de lire sterline de un tribunal pentru adolescenţi din Maidstone. Totodată, ele vor fi atent supravegheate timp de nouă luni şi le-a fost luat dreptul de a mai deţine vreodată animale.

Pisicuţa torturată de cele două a supravieţuit, din fericire, dar a fost luată din căminul în care a dus până acum o viaţă chinuită şi plasată într-o familie iubitoare de animale.