Cruzimea regimului Assad a atins apogeul: În Siria, şi bebeluşii sunt torturaţi VIDEO

Secretele cele mai "negre" ale represiunii forţelor de securitate siriere asupra protestatarilor, pe care regimul preşedintelui Bashar Assad ar fi vrut să le ţină de-a pururea ascunse, au început să curgă pe Internet. Imaginile şocante, teribile, culminează cu cele ale unei fetiţe de 4 luni, ucisă cu bestialitate de oamenii preşedintelui.

10 ian. 2012, 21:37
Cruzimea regimului Assad a atins apogeul: În Siria, şi bebeluşii sunt torturaţi VIDEO

Pe Internet, aproape în fiecare zi apar pe YouTube peste o sută de înregistrări video legate de ororile regimului de la Damasc. Dintre acestea, cea mai şocantă este cea a unui bebeluş – o fetiţă de numai 4 luni – care a fost torturată până la moarte de forţele de securitate siriene, după ce acestea i-au arestat părinţii, dezvăluie Daily Mail.

Tabloidul britanic precizează că în ultimele 24 de ore, protestatarii au sfidat orice interdicţie, orice lege a cenzurii, de aproximativ 110 ori, postând imagini înfricoşătoare despre aceste orori incredibile ale unui conducător asupra propriului său popor.

Într-altă înregistrare, apare cadavrul desfigurat al unui şofer de taxi, abandonat în stradă, iar în alta, sânge curgând şuvoi din braţul unei femei care a fost împuşcată de un lunetist.