CSA STEAUA vs. FCSB. Prima decizie a judecătorilor în PROCESUL DESPĂGUBIRILOR de 37 de milioane de EURO

Procesul CSA Steaua vs. FCSB a continuat, joi, termen acordat de magistraţi după ce cu o zi înainte avocaţii FCSB au recunoscut acuzaţiile, adică faptul că gruparea lui Gigi becali a folosit ilegal marca Steaua.

10 mai 2018, 09:44
CSA STEAUA vs. FCSB. Prima decizie a judecătorilor în PROCESUL DESPĂGUBIRILOR de 37 de milioane de EURO

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au amânat pentru două săptămâni sentinţa în cazul prejudiciului pe care FCSB trebuie să-l plătească pentru că a folosit ilegal numele şi marca Steaua. Atunci se va stabili pentru ce perioadă va fi judecat prejudiciul.

FCSB recunoaşte că a folosit ILEGAL marca Steaua. Ce au cerut avocaţii lui Gigi Becali ÎN INSTANŢĂ

Florin Talpan cere despăgubiri pentru perioada 2004-2014, în timp ce avocaţii lui Gigi Becali susţin că trebuie luat în calcul prejudiciul doar pentru perioada 2011-2014. După ce se decide care este perioada cu pricina va urma procesul propriu-zis, care va începe pe 5 septembrie.

Declaraţii EXPLOZIVE ale lui Florin Talpan. Cum s-a dat de gol Gigi Becali: DOVADA că n-a deţinut niciodată MARCA STEAUA

Avocaţii lui Gigi Becali au recunoscut, miercuri, faptele comise de FCSB. Procesul are o miză substanţială: 37 de milioane de euro.

Florin Talpan cere excluderea FCSB din cupele europene. CSA Steaua face plângere la UEFA

Avocaţii latifundiarului susţin că prejudiciul s-a prescris, dar Florin Talpan a rămas pe poziţii şi solicită plata integrală a daunelor, începând din 2004. În cazul în care câştigă Gigi Becali, procesul va continua pentru a se stabili cuantumul daunelor pe trei ani. Dacă va câştiga Florin Talpan, procesul va continua pentru a se stabili cuantumul daunelor începând din 2004. Pe 5 septembrie va avea loc prima înfăţişase din judecata pe fond.