CSM Bucureşti debutează cu Larvik în grupele principale ale Ligii Campionilor. Programul complet al campioanei Europei

CSM Bucureşti, deţinătoarea Ligii Campionilor la handbal feminin, va juca prima partidă din grupa principală 2, pe teren propriu, în 27 ianuarie, cu formaţia norvegiană Larvik.

21 nov. 2016, 14:43
CSM Bucureşti debutează cu Larvik în grupele principale ale Ligii Campionilor. Programul complet al campioanei Europei

După încheierea partidelor din grupele preliminare ale Ligii Campionilor, EHF a dat publicităţii programul din cele două grupe principale.

În grupa 1 se vor confrunta Vardar care porneşte din postura de lider, cu 7 puncte, urmată de Buducnost, 6 puncte, FTC Budapesta (5), Metz Handball (4), Thuringer HC (2) și Astrakhanocika (0). La Buducnost joacă şi Cristina Neagu.

De asemenea, în grupa 2 liderul este Gyor (6 puncte), urmată de Krim (6), Larvik (4), FC Midtjylland (4), Team Esbjerg (2) și CSM Bucureşti (2). Campioana României şi deţinătoarea Ligii Campionilor, CSM Bucureşti, va juca prima partidă din grupă pe teren propriu, cu Larvik, în 27 ianuarie. EHF nu a anunţat datele fiecărei etape, dar până la finalul acestora, în 12 martie, CSM va avea următorul program: Krim – CSM, CSM – Team Esbjerg, Larvik – CSM, CSM – Krim şi Team Esbjerg – CSM.

CSM Bucureşti s-a calificat în grupa principală 2 după ce a ocupat locul 2 în grupa preliminară C (6 puncte). Rezultatele obţinute în grupa C au fost: 24-21 şi 22-20 cu Rostov Don, 21-24 şi 26-20 cu FC Midtjylland, 24-27 şi 25-33 cu Gyor.

În grupele principale, echipele pornesc cu punctajele acumulate în faza grupelor preliminare în partidele cu adversarele calificate şi ele mai departe. Primele patru clasate în grupele principale se vor califica în faza sferturilor de finală, care se vor juca în dublă manşă eliminatorie, între 7-16 aprilie, pentru ”biletele” din Final Four, programat la Budapesta, în 13-14 mai.