CSM Bucureşti, sfert de finală cu Ferencvaros pentru un loc în FINAL 4

CSM Bucureşti a câştigat, duminică, meciul din deplasare cu Esbjerg, scor 25-20, din ultima etapă, astfel că a urcat pe locul 3 în Grupa Principală II. Astfel, campioana Europei va juca în sferturile de finală cu Ferencvaros, locul 2 din Grupa Principală I. Câştigătoarea dublei manşe va merge în FINAL 4.

12 mart. 2017, 15:31
CSM Bucureşti, sfert de finală cu Ferencvaros pentru un loc în FINAL 4

CSM Bucureşti era deja calificată pentru sferturile de finală, miza deplasării de la Esbjerg fiind obţinerea măcar a unui egal, pentru a trece pe locul 3 în grupă, evitând astfel un sfert de finală cu Vardar Skopje, câştigătoarea din cealaltă grupă şi cea mai în formă echipă a momentului.

Prima manşă a dublei cu Ferencvaros e programată la Bucureşti, pe 7 aprilie, iar returul o săptămână mai târziu, la Budapesta.

CSM a intrat mai greu în meciul de la Esbjerg. Gazdele au marcat de trei ori consecutiv până când campioana Europei să găsească drumul spre gol. De la 3-0 pentru echipa daneză, în minutul 5, s-a făcut însă 7-3 pentru CSM Bucureşti (min. 17). Paula Ungureanu a scos minge după minge, iar golurile au curs în poarta adversă. La pauză, CSM avea deja avantaj liniştitor, de cinci goluri. În partea a doua, echipa antrenată de Aurelian Roşca s-a desprins la opt goluri (16-8). În ultimele 10 minute, Esbjerg s-a apropiat la trei goluri, dar fără să pună în pericol victoria lui CSM.

Liga Campionilor HANDBAL FEMININ – SFERTURI DE FINALĂ

Midtjylland – Vardar Skopje

CSM Bucureşti – Ferencvaros

Buducnost – Larvik

Metz – Gyor

– câştigătoarele din dublă manşă se califică pentru FINAL4