CSM Bucureşti şi-a aflat toate adversarele din grupele principale ale Ligii Campionilor

CSM Bucureşti îşi cunoaşte deja toate adversarele din grupele principale ale Ligii Campionilor. Chiar dacă a suferit două înfrângeri în prima fază, campioana României ţine aproape de Gyor.

18 nov. 2018, 11:54
CSM Bucureşti şi-a aflat toate adversarele din grupele principale ale Ligii Campionilor

Deţinătoarea trofeului porneşte cu opt puncte, cu două mai mult decat CSM Bucureşti. „Tigroaicele” au şanse mari să termine grupa principală pe locul 2, în condiţiile în care celelalte adversare, Krim Ljubljana şi Thuringer, nu sunt de speriat. Norvegiencele de la Vipers Kristiansand speră şi ele la Final Four. Primele patru clasate merg în sferturile de finală ale competiţiei.

CUM SE VA PORNI ÎN GRUPA PRINCIPALĂ A CSM-ULUI

1. Gyor 8 puncte
2. CSM Bucureşti 6 puncte
3. Vipers Kristiansand 4 puncte
4. Krim Ljubljana 3 puncte
5. Ferencvaros 2 puncte
6. Thuringer 1 punct

„Trebuie să ne respectăm adversarii şi să-i învăţăm să ne respecte şi ei”, a declarat antrenorul lui CSM Bucureşti, Dragan Djukic.

„Nu ne-a fost uşor nici nouă, nici lui, a venit în mijlocul sezonului, încearcă să implementeze nişte lucruri la echipă, noi să facem ce ne cere, uşor-uşor începem să ne cunoaştem”, a spus şi Cristina Neagu.

CSM Bucureşti a câştigat Liga Campionilor în 2016, după o finală de senzaţie cu Gyor.

CSM Bucureşti îşi încheie azi parcursul în prima fază a grupelor Ligii Campionilor. Indiferent de rezultatul de azi, cu Bietigheim, CSM va merge în grupele principale cu şase puncte, graţie celor patru obţinute cu Ferencvaros şi celor două câştigate cu Kristiansand. Punctele care se obţin cu echipa eliminată din competiţie nu se iau în calcul.

Totuşi, partida de azi are o miză pentru palmaresul lui CSM. Dacă se impun în faţa lui Bieitgheim, jucătoarele lui Djukic vor încheia pe primul loc în grupă. 

CSM îşi cunoaşte deja adversarele din grupele principale, care se vor desfăşura la anul. Deţinătoarea trofeului, Gyor va fi cel mai greu adverdsar. Krim şi Thuringer completează lista adversarelor. Gyor merge cu maximum de puncte în grupele principale, opt. 

CSM va juca ultimul meci după antrenamentul cu public din campionat, 36-18 cu Bistriţa, în Liga Naţională. A fost o partidă în care Dragan Djukic a folosit mai mult rezerve, ceea ce este aşteptat şi la partida de acasă, din Liga Campionilor.