CSMS IASI – HAJDUK SPLIT 2-2 în turul II preliminar din Europa League. DRAMĂ în FINAL

CSMS IASI - HAJDUK SPLIT 2-2. CSMS Iaşi a remizat, joi, pe teren propriu, 2-2 cu Hajduk Split, în prima manşă din turul II preliminar al UEFA Europa League. Ieşenii au condus cu 2-0 la pauză şi au fost egalaţi la ultima fază, după o gafă a portarului Grahovac.

14 iul. 2016, 19:52
CSMS IASI – HAJDUK SPLIT 2-2 în turul II preliminar din Europa League. DRAMĂ în FINAL

CSMS IASI HAJDUK 2-2. Echipa antrenată de Nicolo Napoli a început excelent partida, iar în minutul 25, CSMS Iaşi  conducea deja pe tabelă cu 2-0. În minutul 19, Andrei Cristea a trimis în plasă o minge primită în fața porții de la Piccioni, pentru ca patru minute mai târziu Piccioni să-și treacă și el numele pe lista marcatorilor cu un șut de la marginea careului, după o pasă filtrantă a lui Vasile Gheorghe. Cristea putea majora diferența, cu zece minute înainte de pauză. Bole a centrat perfect de pe partea stângă, însă atacantul ieșenilor a reluat pe lângă poartă, din câștiva metri.

CSMS IASI HAJDUK 2-2. Pusnik a fost inspirat la pauză, când l-a introdus pe camerunezul Ohandza în locul lui Mastelici, iar noul intrat a redus din diferență imediat după pauză, după o greșeală de marcaj a lui Frăsinescu. Ciucă a mai ratat o ocazie mare de gol în minutul 65, după o lovitură de colț executată de Bole, însă execuția sa cu capul a fost reținută de Stipica. Oaspeții au avut un gol anulat în minutul 79. Said a reluat mingea în poartă, însă centralul ucrainean Mozharovskyy a fluierat fault în atac. Grahovac a fost înger și demon pentru ieșeni, pe final.

CSMS Iași – Hajduk Split 2-2 (2-0) VIDEO

A. Cristea 19, Piccioni 23 / Ohandza 47, Said 90+4

CSMS IAŞI: Grahovac – Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Ţigănuşu – Ciucur, Mitic, Gheorghe, Bole – Cristea, Piccioni.

HAJDUK: Stipica – Juranovic, Cosic, Nizic, Milic – Basic, Jefferson – Tudor, Vlasic, Kozulj – Mastelic.