CSU Craiova – Astra 1-0 în prima etapă din PLAY-OFF. Salvatorul Koljic. VEZI CLASAMENTUL

CSU Craiova s-a impus, duminică, în Bănie, scor 1-0 cu Astra, în prima etapă din play-off. În urma acestui rezuzltat, oltenii au urcat pe locul 2 în clasament.

10 mart. 2019, 20:08
CSU Craiova – Astra 1-0 în prima etapă din PLAY-OFF. Salvatorul Koljic. VEZI CLASAMENTUL

CSU Craiova a pus presiune mare la poarta lui Lazar, iar golul a venit după o fază la care autor a fost Koljic, iar coautor Cestor. Craiova e mulţumită cu 1-0 şi preferă să joace la trecerea timpului.

La jumătatea reprizei secunde, Istvan Kovacs a comis o mare eroare. N-a văzut un henţ clar comis de Bancu, care se afla în propria suprafaţă de pedeapsă.

CSU Craiova a urcat pe locul 2 în play-off, cu 26 de puncte, la o lungime peste FCSB, care va juca luni cu Viitorul. Astra rămâne pe poziția a 4-a, cu 21 de puncte.

CSU CRAIOVA – ASTRA 1-0 (1-0)

Koljic 18

CSU CRAIOVA: Pigliacelli – Martic (45 Dimitrov), Kelic, T. Ferreira, Bancu- Cicâldău, Mateiu – Bărbuț, Mihăilă (83 Bic), Drăghici – Koljic (70 Fortes). Antrenor: Devis Mangia.

ASTRA: Lazar – Butean, Cestor, Bejan, Radunovic – Begue (46 N. Roşu), Mrzljak, Romario, V. Gheorghe (86 Biceanu) – Daogari, Llullaku (62 Balaure). Antrenor: Costel Enache.

Clasament