CSU Craiova-Astra Giurgiu 1-1: Remiză neaşteptată pentru giurgiuveni

Formaţia CSU Craiova a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată în compania echipei Astra Giurgiu, la Drobeta Turnu Severin, în etapa a patra a Ligii I.

06 aug. 2017, 08:21
CSU Craiova-Astra Giurgiu 1-1: Remiză neaşteptată pentru giurgiuveni

UPDATE: CSU Craiova a remizat cu Astra Giurgiu, scor 1-1, în Liga I. Au marcat Mitriţă ’51 pentru gazde şi Balaure ‘9 pentru oaspeţi.

0-1: Balaure a deschis scorul de la aproximativ 11 metri.

1-1: Mitriţă a egalat cu un şut de la marginea careului.

Tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Edward Iordănescu, a declarat duminică seară, după meciul cu CSU Craiova, scor 1-1, din etapa a patra a Ligii I, că a pregătit jocul pentru a nu-l pierde, având în vedere problemele cu care se confruntă.

„Am pregătit jocul ca să nu pierdem, asta este realitatea. Noi ne-am strâns din mers, mulţi jucători nu au făcut pregătirea, nu am avut timp să aducem tot ce ne trebuie. Mai avem nevoie de doi jucători, sper că nu s-au pierdut pe drum. În plus ne-au consumat deplasările. Încă nu avem soluţiile necesare. Un punct este binevenit, cu toate că puteam să plecăm cu mai mult dacă eram mai atenţi. Echipa a muncit foarte mult, a căzut foarte mult în repriza a doua. Trebuie să ne mulţumim cu un punct”, a spus Iordănescu la Digi Sport.

El a subliniat că Astra Giurgiu a avut opt meciuri în 24 de zile şi va ajunge la cifra de zece într-un interval de o lună. „Este al optulea joc în 24 de zile, în următoarea săptămână mai avem două jocuri. Probabil şi Barcelona ar fi invidioasă pe noi în ritmul acesta”, a afirmat Iordănescu.


CSU CRAIOVA – ASTRA LIVE VIDEO ONLINE 2017 DIGI SPORT. LIVE STREAMING DOLCE SPORT. CS Universitatea Craiova va întâlni Astra Giurgiu, duminică, 6 august, de la ora 18:30, în etapa a 4-a din sezonul 2017-2018 din Liga 1. Devis Mangia, antrenorul formaţiei din Craiova, a susţinut o conferinţă de presă înaintea partidei cu fosta campioană a României.

Antrenorul italian le transmite jucătorilor săi să uite de meciurile disputate contra formaţiei AC Milan, din turul III preliminar al Europa League şi să se concentreze pe duelurile din Liga 1.

 

„În perioada cu Astra voi alege jucătorii care vor fi apţi din toate punctele de vedere. Doresc să subliniez faptul că toţi jucătorii se bucură de încrederea mea deplină. Europa League este un capitol încheiat.

Trebuie să ne concentrăm pe celelalte competiţii, campionat şi Cupa României. Cred că inclusiv meciurile cu AC Milan sunt puncte de reper în parcursul nostru. Avem multe de învăţat din aceste partide. Pe alocuri ne-am descurcat bine cu AC Milan. Acesta este meritul jucatorilor.

Nu vreau să comentez programările făcute de Liga Profesionistă, dar temperatura foarte ridicată poate afecta prestaţia jucătorilor. Chiar şi aşa, suntem obligaţi să învingem mâine”, a declarat Devis Mangia.

Echipele PROBABILE

CS U Craiova: Calancea – Dimitrov, Spahija, Ferreira, Bancu – Zlatinski, Screciu – Gustavo, Băluță, Mitriță – Roman
Rezerve: Mitrovic, Briceag, Kelic, Mateiu, Rossi, Bărbuț, Barthe

Astra: Iliev – Belu, Polczak, Erico, Stan – Mrzljak, Poljak – Balaure, Ioniță, Marquinhos, Le Tallec
Rezerve: Lazar, Moise, Nicoară, Vâlceanu, Dandea, Chipirliu, Val. Gheorghe