CSU CRAIOVA -DINAMO 3-0 în etapa a 7-a din Liga 1. Koljic marchează la debut! „Dublă” Mitriţă! VEZI CLASAMENTUL

CSU Craiova s-a impus, sâmbătă, acasă, 3-0 cu Dinamo în derby-ul etapei a 7-a din Liga 1. Koljc şi Mitriţă, cu o "dublă", au marcat pentru trupa din Bănie.

01 sept. 2018, 20:11
CSU CRAIOVA -DINAMO 3-0 în etapa a 7-a din Liga 1. Koljic marchează la debut! „Dublă” Mitriţă! VEZI CLASAMENTUL

CSU Craiova a atacat din primul minut, iar tactica lui Dinamo, aceea de a specula pe contraatac, a funcționat timp de 40 de minute. Când lumea se pregătea pentru un echitabil 0-0 la pauză, oltenii au înscris în prelungirile primei reprize. Koljic a păcălit marcajul lui Katsikas și l-a învins pe Penedo cu o lovitură plasată de cap.

În repriza a doua a urmat însă recitalul lui Mitriță, care a făcut defensiva „câinilor” să arate ca una de „județeană”. Cuplul Bancu-Mitriță a destabilizat apărarea lui Dinamo pentru prima oară în minutul 70. Angajat ideal de Bancu, Mitriță l-a lăsat în urmă pe Delorge și a înscris elegant pe lângă Penedo. Tot Mitriță a înscris și golul trei al oltenilor. A primit o pasă ideală de la Koljic și a înscris fără emoții.

Lanţuri, cuţite şi droguri, găsite de jandarmi la suporterii dinamovişti care mergeau la meciul cu CSU Craiova

CSU CRAIOVA – DINAMO 3-0 (1-0)

Koljc 45+2, Mitriţă 70, 76 (VEZI golurile VIDEO AICI)

CSU Craiova: Pigliacelli – Kelic, T. Ferreira,  Briceag – Borţa, Cicâldău (59 Mateiu), Fedele, Bancu – Bărbuţ, Koljic (88 Mihăilă), Mitriţă /79 Burlacu).

Dinamo: Penedo – Delorge, M. Popescu, Katsikas, R. Grigore – D. Nistor, Gomelt, Cooper – Pesic (72 Popovici), D. Popa (65 Axente), Salomao (77 Hanca).

Clasament