CSU CRAIOVA – DINAMO LIVE VIDEO ONLINE 2017 DIGI SPORT. LIVE STREAMING DOLCE TELEKOM

CSU CRAIOVA - DINAMO LIVE VIDEO ONLINE 2017 DIGI SPORT. LIVE STREAMING DOLCE TELEKOM. CS Univeristatea Craiova va întâlni, sâmbătă, de la ora 20.30, la Drobeta Turnu Severin, formaţia FC Dinamo, într-un meci din cadrul etapei a X-a a Ligii I.

16 sept. 2017, 09:34

CSU CRAIOVA – DINAMO LIVE VIDEO ONLINE 2017 DIGI SPORT. LIVE STREAMING DOLCE TELEKOM. Partida CSU Craiova – Dinamo, din cadrul etapei a X-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 20.30.  

CSU CRAIOVA – DINAMO LIVE VIDEO ONLINE 2017 DIGI SPORT. LIVE STREAMING DOLCE TELEKOM

Liga 1, etapa 10, CSU Craiova – Dinamo (ora 20.30, Digi, Telekom, Look). Scandal la ”câini”: Steliano Filip, lăsat în afara lotului. La Dinamo nu e liniște după cele 4 înfrângeri suferite în doar 9 etape, rezultate care au scos echipa de pe locurile de play-off.

CS Universitatea Craiova se află pe locul 3 în clasamentul Ligii 1 Betano, având 18 puncte după 9 etape. Jucătorii vor să uite cât mai repede înfrângerea de la Cluj şi sunt decişi să câştige sâmbătă partida cu Dinamo.

„Alb-albaştrii” sunt la 4 puncte de lidera CFR Cluj şi au în continuare cea mai bună apărare din Liga 1 Betano, chiar dacă au încasat 2 goluri de la “feroviari”. Craiovenii au 4 victorii în ultimele 5 etape şi au mare nevoie de o victorie cu dinamoviştii, pentru a rămâne pe podium şi a trece cu bine peste eşecul de la Cluj.

Adrian Comănescu l-a eliminat la Cluj pe fundaşul stânga portughez Tiago Ferreira, care a fost suspendat o etapă de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal. Va reveni în schimb stoperul croat Hrvoje Spahija, care nu a jucat în Gruia din cauza cumului de cartonaşe galbene. O situaţie incertă o au fundaşul dreapta bulgar Radoslav Dimitrov şi stoperul croat Niko Datković, care nu sunt refăcuţi sută la sută.

Dimitrov s-a accidentat la încălzire înaintea meciului cu CFR, iar Datković a venit accidentat de la HNK Rijeka.

Echipa probabilă

Calancea
Screciu, Spahija, Kelić
Martić, Zlatinski, F. Rossi, Bancu
Gustavo, Băluţă, Mitriță

Antrenor: Devis Mangia

Liga 1, etapa 10, CSU Craiova – Dinamo. Ultimul meci al lui Contra?

Dinamo București

Dinamo Bucureşti se află pe locul 7 în clasamentul Ligii 1 Betano, având 15 puncte după 9 etape. “Alb-roşii” au pierdut de 4 ori în acest sezon şi au ajuns pe un loc de play-out. “Guriţă” începe să-şi strice CV-ul care era excelent ca antrenor în Liga 1 Betano şi poate se gândeşte să preia echipa naţională.

Gruparea din Ştefan cel Mare nu au niciun rezultat de egalitate până acum, însă nar zice nu unei remize în meciul de sâmbătă cu CS Universitatea Craiova. Jucătorii nu au un moral prea bun, pentru că vin după un eşec acasă cu ACS Poli Timișoara şi nu se aşteptau ca după 9 etape disputate să nu fie pe un loc de play-off.

În cadrul lotului este o atmosferă tensionată, antrenorul Contra fiind supărat pe vedetele Steliano Filip, Sergiu Hanca și Adam Nemec. În plus va urma un meci pe terenul Universităţii, unde nu au câştigat niciodată în Liga 1 Betano.

Vor lipsi fundaşul dreapta Laurenţiu Corbu, care este accidentat şi fundaşul stânga Steliano Filip, căpitanul echipei, care nu a fost convocat. Va reveni după 2 etape de suspendare fundaşul dreapta spaniol José Romera.

Echipa probabilă

Penedo
Romera, Nedelcearu, Katsikas, Oliva
P. Anton, Mahlangu
Costache, Filipe Nascimento, Salomão
Bokila

Antrenor: Cosmin Contra

Meciurile all-time din Liga 1:

05.10.2014: Dinamo Bucureşti – CS Universitatea Craiova 1 – 1 (Etapa 10)
Au marcat: 0-1 Steliano Filip (25 autogol), 1-1 Kamil Biliński (52 penalty)

19.04.2015: CS Universitatea Craiova – Dinamo Bucureşti 0 – 0 (Etapa 27)
Au marcat: –

17.07.2015: Dinamo Bucureşti – CS Universitatea Craiova 1 – 0 (Etapa 2)
A marcat: 1-0 Dorin Rotariu (86)

25.10.2015: CS Universitatea Craiova – Dinamo Bucureşti 3 – 0 (Etapa 15)
Au marcat: 1-0 Tha’er Bawab (13), 2-0 Tha’er Bawab (63), 3-0 Nicușor Bancu (65)

17.10.2016: CS Universitatea Craiova – Dinamo București 2 – 1 (Etapa 12)
Au marcat: 1-0 Andrei Ivan (55), 1-1 Sergiu Hanca (62), 2-1 Marius Briceag (71)

25.02.2017: Dinamo București – CS Universitatea Craiova 2 – 1 (Etapa 25)
Au marcat: 1-0 Adam Nemec (5), 2-0 Adam Nemec (14), 3-0 Gustavo Vagenin (74)

19.03.2017: Dinamo București – CS Universitatea Craiova 0 – 0 (Etapa 2, play-off)
Au marcat: –

22.04.2017: CS Universitatea Craiova – Dinamo București 2 – 2 (Etapa 7, play-off)
Au marcat: 1-0 Andrei Ivan (13), 1-1 Juan Antonio Romera Navarro (56), 1-2 Dan Nistor (81), 2-2 Hristo Zlatinski (90+2)

CSU CRAIOVA – DINAMO LIVE VIDEO ONLINE 2017 DIGI SPORT. LIVE STREAMING DOLCE TELEKOM. Antrenorul echipei FC Dinamo, Cosmin Contra, a afirmat, vineri, că formaţia sa are ocazia în partida cu CSU Craiova să spele ruşinea înfrângerii suferite în etapa precedentă cu Poli Timişoara.

“Întâlnim un adversar foarte putenric, o rivalitate extraordinară între Craiova şi Dinamo. Venim după o înfrângere ruşionasă pe teren propriu împtriva Timişoarei, mizez pe orgoliul jucătorilor, pe o revanşă faţă de suporteri. Ştim bine această echipă a Craiovei, i-am analizat foarte bine, o echipă foarte dinamică, aşezată foarte bine de antrenorul italian. Pentru mine e una dintre cele mai bune echipe din România în ceea ce priveşte organizarea de joc. Trebuie să facem un joc foarte bun defensiv şi ocaziile pe care le vom avea să încercăm să le fructificăm. Avem ocazia să facem un meci mare împotriva unei echipe bune şi eu cred că doar aşa putem să spălăm din ruşinea pe care am avut-o săptămâna asta”, a declarat tehnicianul.

Contra a anunţat că va face schimbări majore în formaţia de start, cea mai importantă fiind neintroducerea în lot a căpitanului Steliano Filip: “Au fost două zile foarte grele, dar important este să vedem caracterul colectiv şi individual. Atâta timp cât nu mai există acel spirit din perioada când am ajuns la echipă putem pierde cu orice adversar, acesta este adevărul. Steliano Filip nu face parte din lot pentru acest meci, este prima măsură pe care am luat-o, dar nu în urma a ceea ce s-a întâmplat cu suporterii, după meciul cu Timişoara, ci pentru că am considerat că am nevoie de alte soluţii pentru acest meci. Nu avem probleme medicale. Am făcut un lot de 18 jucători şi am introdus 4-5 jucători foarte tineri şi încerc să aliniez o echipă care să poată câştiga meciul de la Craiova. Vreau să am pe bancă 4-5 jucători tineri care au dorinţa aia de a câştiga orice minge şi meciul pentru Dinamo. E şi vina mea poate pentru că nu am observat anumite lucruri. Toţi greşim şi noi ca antrenori încercăm să luăm unele decizii despre care credem că sunt bune pentru echipă. Vor fi şi alte schimbări în primul 11, aştept de la jucători să-mi demonstreze că am fost nedrept cu ei şi să-şi menţină postul de titular de acum înainte”.

CSU CRAIOVA – DINAMO LIVE VIDEO ONLINE 2017 DIGI SPORT. LIVE STREAMING DOLCE TELEKOM. Referitor la adversarul de sâmbătă, Contra a spus că CSU Craiova este mai puternică decât a fost anul trecut. “E o surpriză plăcută echipa Craiovei, i-am analizat foarte mult. Cred că sunt o echipă mai puternică decât anul trecut. Schimbarea sistemului de joc le-a dat o încredere extraordinară pe care am avut-o şi noi acum câteva săptămâni. Prindem o echipă pe val, care joacă fotbal total şi trebuie să facem un meci bun dacă vrem să scoatem un rezultat bun”, a mai afirmat Cosmin Contra.

Mijlocaşul Paul Anton a îndemnat la unitate, caracteristică de care echipa sa are nevoie pentru a învinge CSU Craiova.

“Nu a fost o săptămână uşoară, dar trebuie să dăm dovadă cu suntem caractere şi să ridicăm capul. Să facem uitată ultima partidă pe care am pierdut-o acasă într-o manieră urâtă. Trebuie să dăm dovadă de unitate, în momentele grele ai nevoie de caractere puternice. Trebuie să fim atenţi, au o echipă foarte compactă, foarte omogenă, iar cei din faţă pot face diferenţa oricând. Nu are rost să spunem că totul a fost roz, dar e momentul să strângem rândurile şi să câştigăm. Apoi putem schimba această stare de tensiune, de nervozitate”, a spus Anton.

Referitor la posibilitatea ca antrenorul Cosmin Contra să devină selecţionerul României, Anton a spus că ar fi un pas înainte pentru tehnicianul dinamovist: “Nu ştim dacă pleacă, e aici, e concentrat pentru meciul de la Craiova, vom vedea ce va fi săptămâna viitoare. Dacă se va ivi oprtunitatea să plece la naţională ar fi un pas înainte şi nu putem decât să ne bucurăm pentru el pentru că şi el doreşte binele tuturor din echipă”.

CSU CRAIOVA – DINAMO LIVE VIDEO ONLINE 2017 DIGI SPORT. LIVE STREAMING DOLCE TELEKOM. Mangia, întrebat dacă ştie că Dinamo este cel mai mare duşman al Craiovei:Când am venit aici mi s-a spus să nu port roşu

Antrenorul CSU Craiova, Devis Mangia, a fost întrebat, vineri, dacă a aflat că Dinamo „este cel mai mare duşman al Universităţii Craiova”, iar tehnicianul a răspuns că atunci când a sosit în Bănie i s-a cerut să nu poarte roşu.

„De când am ajuns aici mi s-a spus să nu port roşu. Probabil că există o explicaţie. E clar că e o partidă importantă, dar pentru evoluţia noastră este o partidă importantă pentru că e următoarea”, a declarat antrenorul italian.

Mangia nu consideră un avantja faptul că Dinamo a pierut acasă ultimul meci cu Poli Timişoara şi că antrenorul Cosmin Contra ar putea prelua echipa naţională.

„Nu facem astfel de raţionamente, este o partidă care nu trebuie încadrată în moment. Nu pregătim echipa în funcţie de situaţia de moment a unui adversar, de faptul că a pierdut ultimul meci. Şi noi am pierdut ultima întâlnire. Trebuie să ne facem noi jocul cel mai bun. Nu trebuie să ţinem cont de alte aspecte”, a spus el.

Mangia nu a mai dorit să mai comenteze arbitrajul de la Cluj-Napoca, din meciul cu CFR: „Am încredere maximă în arbitri, ceea ce s-a întâmplat la Cluj e o chestiune trecută. Ne gândim să facem jocul nostru, nu ne gândim la alte situaţii. Vreau să-i cer scuze celui de-al patrulea oficial, am fost un pic agitat. Eu cred că jocul de fotbal este un spectacol cu trei echipe e teren. Şi când intră pe teren acestea trebuie să facă tot ce e mai bine.”

Thiago nu va juca, fiind suspendat, iar Dimitrov şi Datkovici au probleme medicale şi prezenţa lor pe teren este incertă, a adăugat antrenorul

Mijlocaşul bulgar Hristo Zlatinski a afirmat că jucătorii Universităţii Craiova nu trebuie să fie motivaţi suplimentar pentru meciul de sâmbătă.

„Nu trebuie să ne motivăm mult, ştim că acesta este cel mai important meci pentru suporterii noştri. Nu contează în ce situaţie sunt adversarii. Sunt sigur că vor veni mulţi suporteri să ne susţină şi vrem să câştigăm acest meci pentru ei”, a spus fotbalistul.