CSU CRAIOVA – DINAMO LIVE VIDEO ONLINE

CSU CRAIOVA - DINAMO LIVE VIDEO ONLINE. Meciul CSU Craiova - Dinamo va fi transmis în direct pe DigiSport, DolceSport, Look Plus, TVR 1.

25 oct. 2015, 12:47
CSU CRAIOVA – DINAMO LIVE VIDEO ONLINE

CSU CRAIOVA – DINAMO LIVE VIDEO ONLINE. CSU Craiova şi Dinamo se vor întîlni azi, de la ora 15:00, în primul meci al zile. În tur, dinamoviştii au cîştigat pe teren propriu, 1-0. 

CSU CRAIOVA – DINAMO LIVE VIDEO ONLINE

CS U Craiova: Bălgrădean (cpt) – S. Achim, Kay , Popov, Vătăjelu-  A. Ivan, Mateiu, Bancu, Ivanov – Nuno Rocha, Bawab. 
Rezerve: Straton, Curelea, Băluță, Herghelegiu, Dumitraș, Ferfelea, Madson. 

Dinamo: Cerniauskas – Fai, A. Marc, Mevlja, S. Filip – Vojnovic, Anton (cpt) – C. Matei, D. Rotariu, Palic – Gnohere. 
Rezerve: I. Popescu – Puljic, Nedelcearu, Feussi, Van Haaren, Shalaj, Gavrilă. 

CSU CRAIOVA – DINAMO LIVE VIDEO ONLINE CSU Craiova se află pe locul şapte, imediat sub echipele care se califică în play-off. Cu o victorie azi, craiovenii acumulează 22 de puncte şi egalează ASA, echipa de pe locul şase.

Dinamo se află cinci, cu 24 de puncte, iar victoria de azi îi va aduce temporar pe locul 2, pînă la meciurile Steaua – Pandurii şi Viitorul – FC Botoşani.

CSU Craiova o aşteaptă pe Dinamo cu un stadion plin – oltenii au vândut toate biletele înaintea de meciul de astăzi.

CSU CRAIOVA – DINAMO LIVE VIDEO ONLINE. Dinamo a trecut cu bine de o săptămână de foc în care le-a învins pe CFR Cluj şi ASA Târgu Mureş. „Câinii” au patru victorii în ultimele cinci meciuri şi speră să obţină la Craiova al doilea succes din deplasare în acest sezon.

„Am antrenat la Craiova, ştiu ce înseamnă un meci cu Dinamo. Toată lumea se mobilizează. Ne aştapta la asta. Întâlnim o echipă bună”, a declarat Mircea Rednic, la conferinţa de presă de sâmbătă.

Dinamo n-a mai pierdut la Craiova din 2009, de pe vremea Universităţii. CSU, de la promovare, a scos doar douã egaluri sezonul trecut, iar în tur a pierdut cu 0-1, gol Rotariu.

„Nu îmi aduc aminte de când nu am mai câştigat cu Dinamo, dar asta nu înseamnă că nu o putem face duminică”, a spus Emil Săndoi.