CSU CRAIOVA FCSB. „Casă închisă” la derby-ul din Bănie: când se joacă şi unde vezi meciul ÎN DIRECT la TV

CSU CRAIOVA FCSB. Cel mai important meci al etapei a 12-a a Ligii 1 şi unul dintre derby-urile campionatului, CSU CRAIOVA - FCSB, se dispută cu "casa închisă".

18 oct. 2018, 16:12
CSU CRAIOVA FCSB. „Casă închisă” la derby-ul din Bănie: când se joacă şi unde vezi meciul ÎN DIRECT la TV

CSU CRAIOVA FCSB. Biletele au fost epuizate cu trei zile înainte de meci, aşa că pe „Ion Oblemenco” sunt aşteaptaţi 30.000 de fani. Joi dimineaţa mai erau doar câteva sute de bilete, la tribuna I, care au fost vândute în câteva ore. Aproximativ 20.000 de bilete au fost puse în vânzare, restul de 10.000 fiind abonamente.

CSU CRAIOVA – FCSB. Va fi show total în Bănie. Anunțul galeriei: „Totul e confirmat!”

CSU CRAIOVA FCSB. CSU CRAIOVA a anunţat că meciul cu FCSB este „sold-out” printr-un comunicat pe site-ul oficial: „Clubul Universitatea Craiova mulţumeşte tuturor suporterilor alb-albaştri care şi-au achiziţionat tichete la meciul cu FC Fcsb şi face apel să îi susţină pe „leii” din teren din primul şi până în ultimul minut de joc. Cu un stadion plin în spate, suntem convinşi că Ştiinţa va face un meci mare! Acum nu ne mai rămâne decât să colorăm #VulcanulDePeOblemenco în sfintele culori alb şi albastru: fularele, eşarfele şi steagurile trebuie să facă parte din arsenalul tău de duminică seara”.

CSU CRAIOVA FCSB. Meciul CSU CRAIOVA – FCSB din etapa a 12-a a Ligii 1 se dispută, duminică, de la ora 21:00, în direct la DIGI SPORT şi TELEKOM SPORT.