CSU CRAIOVA – POLI TIMIŞOARA 1-1 în etapa a 26-a din LIGA 1. Vezi CLASAMENTUL

CSU Craiova a terminat la egalitate, vineri, în Bănie, cu Poli Timişoara, în etapa a 26-a din Liga 1, ultima a sezonului regulat.

23 feb. 2018, 20:37
CSU CRAIOVA – POLI TIMIŞOARA 1-1 în etapa a 26-a din LIGA 1. Vezi CLASAMENTUL

CSU Craiova a  început bine meciul și s-au instalat rapid în jumătatea oaspeților. Au urmat apoi trei ocazii furtunoase. Mai întâi, Mitriță a ratat o ocazie mare în minutul 25. Lansat ideal de Băluță, atacantul adus de la Pescara a șutat puternic din interiorul careului, dar Straton a respins în corner. Straton a fost eroul Timișoarei în prima repriză și a mai blocat două faze importante ale oltenilor, la ocaziile lui Dimitrov (minutul 28) și Mitriță (35).

Poli a deschis scorul total surprinzător în minutul 50, prin Enescu. Mijoașul a șutat superb de la 16-17 metri, execuție la care Mitrovici nu a avut răspuns. Avantajul oaspeților nu a durat însă decât 7 minute. În minutul 57, Dimitrov a marcat pentru Craiova cu un șut incredibil de la 20 de metri. Craiova putea trece în avantaj în minutul 79, dar Mitriță a lovit bara în urma unei lovituri libere executate din unghi.

Oltenii încheie sezonul regulat pe locul 3, cu 51 de puncte, astfel că în play-off vor porni cu 26 de puncte.

CSU CRAIOVA – POLI TIMIŞOARA 1-1 (0-0)

Dimitriv 57 / Enescu 50

CSU Craiova: Mitrovic – R. Popa, Kelic (46 Tiago), Briceag – Dimitrov, Bic, Zlatinski, Bancu – Gustavo (65 Burlacu), A. Băluță, Mitriță.

Poli Timișoara: Straton – Străuț, Melinte, Artean, Maxi Oliva – Ciucur, Vașvari – Enescu, Velcotă (46 Harut), Popovici (90 Şeroni) – Drăghici (62 Croitoru).

CLASAMENT