CSU CRAIOVA – STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT: 1-2

CSU CRAIOVA - STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT. Ziua de duminică în Liga 1 se deschide cu derby-ul etapei a 8-a, dintre CS Universitatea Craiova șiSteaua, transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

23 aug. 2015, 15:09
CSU CRAIOVA – STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT: 1-2

CSU CRAIOVA – STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT. Mirel Rădoi a decis să alinieze la Craiova un prim 11 plin de surprize. Niță apără în locul lui Cojocaru, Tade e rezervă, în vreme ce Stanciu e titular.

CRAIOVA – STEAUA LIVE VIDEO

ECHIPELE DE START

CSU Craiova: Bălgărdean – Achim, Acka, Dumitraș, Vătăjelu – Madson, Mateiu, Zlatinski, Herghelegiu – Ivan, Nuno Rocha

Steaua: Niță – Râpă, Varela, Toșca, Guilherme – Filip, Muniru – Popa, Stanciu, Chipciu – Tudorie


Ziua de duminică în Liga 1 se deschide cu derby-ul etapei a 8-a, dintre CS Universitatea Craiova șiSteaua, transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Craiova e prima echipă gata să profite de forma slabă a Stelei, care a pierdut cu 0-3 pe teren propriu în fața lui Rosenborg, în turul play-off-ului pentru grupele Europa League și este ca şi eliminată din cupele europene.

„Prevăd o echipă Steaua rănită în orgoliu, dar care vor încerca să remonteze ce au pierdut până acum, să își îndrepte gândirea spre campionat.”, a spus directorul tehnic al oltenilor, Sorin Cârțu.

„Avem o datorie față de suporteri și față de noi. Este foarte important să luăm cele 3 puncte să nu pierdem și să facem un meci bun acasă.”, a spus și Andrei Dumitraș, care în 2012 a jucat pentru Steaua.

Fost antrenor al Stelei, Cârţu are probleme la Craiova – CSU e în zona de play out, după ce a reuşit o singură victorie în 7 etape. Parcursul sub aşteptări a pus în pericol posturile cuplului Cârţu – Săndoi.

„Ce ni s-a întâmplat până acum a fost un rod al neșansei. A fost foarte multă neșansă. Contestatari au fost și când aveam 19 meciuri neînvinși. Se găsesc, nu îmi fac probleme.”, a mai spus Cârțu.

CS Universitatea Craiova – Steaua se joacă duminică, de la ora 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 şi RomaniaTV.net