CSU CRAIOVA – VIITORUL 0-1: Hagi, aproape de titlu

Formaţia FC Viitorul a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa CS Universitatea Craiova, în etapa a IX-a a play-off-ului, şi a revenit pe primul loc în Liga I.

07 mai 2017, 14:17
CSU CRAIOVA – VIITORUL 0-1: Hagi, aproape de titlu

CSU CRAIOVA – VIITORUL 0-1: Unicul gol al meciului a fost reuşit de Florinel Coman, în minutul 51, cu un şut din interiorul careului.

În minutul 85, CS Universitatea Craiova a avut un gol anulat la Javzici, deoarece acesta a marcat din ofsaid.

 

CSU Craiova: Vlad – Dimitrov, Screciu, Dumitraş, Bucurică (Brînzan ’21) – Petre, Zlatinski, Gustavo (Măzărache ’79) – Jazvici, Popescu (Ivan ’46), Bancu. Antrenor: Gheorghe Mulţescu

FC Viitorul: Râmniceanu – Benzar, Ţîru, Boli, Cr. Ganea (Mladen ’73) – Vînă (Morar ’61), Roşu, Casap – Chiţu, Ţucudean, Coman (Ciobanu ’67). Antrenor: Gheorghe Hagi

Cartonaşe galbene: Petre ’69 / Ţîru ’26, Vînă ’28, Coman ’35

Arbitri: Ovidiu Haţegan – Octavian Şovre, Sebastian Gheorghe – Iulian Dima Observatori: Nicolae Grigorescu, Viorel Ilinca

FC Viitorul are 41 de puncte în clasament, cu două mai multe ca Dinamo, şi trei mai multe ca FCSB, care joacă, luni, în deplasare, cu Astra.

În ultima etapă vor avea loc meciurile Dinamo-Astra, FCSB – CSU Craiova şi FC Viitorul – CFR Cluj, sâmbătă, 13 mai, de la aceeaşi oră, 20.00

CS U Craiova a anuntat in aceasta saptamana ca va trimite juniorii pe teren, insa aceasta poate fi doar o strategie, iar in aceasta seara sa ii vedem pe teren pe titularii obisnuiti.

Viitorul se afla in fata unei performante de neimaginat la inceputul sezonului, obtinerea titlului de campioana. Pentru asta trupa lui Gica Hagi are nevoie de victorie acum sin in ultima etapa, cu CFR.

  • 5 meciuri la rand fara victorie are CS U in toate competițtile pe teren propriu
  • Craiova a primit gol acasa in 7 din ultimele 10 partide
  • 3 victorii are Viitorul in ultimele 10 partide oficiale
  • Un singur succes are echipa lui Hagi in ultimele sase deplasari

Oltenii au o singură victorie în ultimele șase jocuri din campionat pe teren propriu (05.03.2017, CS U Craiova – Gaz Metan 1-0), interval în care au mai înregistrat o remiză (2-2 Dinamo) şi patru înfrângeri.

Doar un succes a bifat FC Viitorul în precedentele șase deplasări din campionat, 2-1 la Giurgiu, în rest a înregistrat două rezultate de egalitate (0-0 cu CFR, 1-1 cu FCSB) şi trei partide pierdute. 

VIITORUL-CSU CRAIOVA 0-1 în etapa a 4-a din PLAY OFF 

VIITORUL-CSU CRAIOVA 0-1. Mateiu a marcat la ultima fază a meciului, după ce, cu 10 minute mai devreme, Viitorul a trecut pe lângă gol la bara lui Boli!

VIITORUL-CSU CRAIOVA 0-1. Craiova a fost prima în atac, însă șutul expediat de Screciu din interiorul careului în minutul 3 a fost respins de Râmniceanu. Viitorul a replicat prin ocaziile Morar și Benzar, însă fără probleme reale pentru apărarea lui CS U. Ambii tehnicieni au schimbat la pauză: Florinel Coman a intrat în locul lui Țucudean, iar la olteni Jazvici i-a luat locul lui Gustavo. Cele două formații s-au anihilat recipric în cea de-a doua parte, când Viitorul a avut inițiativa în atac, însă jucătorii antrenați de Hagi au fost nevoiți de cele mai multe ori să apeleze la șuturile de la distanță. Vână și Casap nu l-au putut însă învinge pe goalkeeperul oltenilor.

VIITORUL-CSU CRAIOVA 0-1. Cea mai mare ocazie a Viitorului a venit cu aproximativ 10 minute înainte de final, când Boli a rămas liber în careu, dar a trimis în bara porții lui Calancea. Craiovenii au lovit pe final, când Mateiu a rămas singur cu Râmniceanu la o acțiune de contraatac și a marcat cu un șut la colțul lung.

VIITORUL-CSU CRAIOVA 0-1. Viitorul poate pierde primul loc, dacă FCSB va învinge astăzi Astra, în timp ce Craiova a depășit Dinamo în clasament și a urcat pe poziția a patra.

VIITORUL – CSU CRAIOVA 0-1 (0-0)

A marcat: MATEIU 90+2

Viitorul: Râmniceanu – Benzar, Ţîru, Boli, Ganea – N. Roşu (68 Chiţu), Nedelcu, Casap – Purece (56 Vână), Ţucudean (46 Fl. Coman), Vl. Morar.

CSU Craiova: Calancea – Dimitrov, Kelic, Screciu, Bancu – Zlatinski, Mateiu, Băluţă – Gustavo 846 Jazvic), Fajic (56 Markovic), Măzărache (63 A. Manea).