CSU CRAIOVA – VIITORUL 2-1. Calificare DRAMATICĂ în sferturile Cupei României, după prelungiri

CS Universitatea Craiova s-a calificat dramatic în sferturile de finală ale Cupei României-Timişoreana la fotbal, miercuri seara, când a învins pe FC Viitorul Constanţa cu scorul de 2-1 (0-0, 1-1), după prelungiri, pe stadionul ''Ion Oblemenco'' din Bănie.

29 oct. 2014, 13:52
CSU CRAIOVA – VIITORUL 2-1. Calificare DRAMATICĂ în sferturile Cupei României, după prelungiri

CSU CRAIOVA – VIITORUL LIVE VIDEO SPORT.RO ONLINE 2-1 (Băluţă – min. 54, Mateiu – min. 112/Ţâru – min. 90+2). Alexandru Băluţă a deschis scorul în minutul 54 pentru Universitatea, după o serie de erori în defensiva oaspeţilor. Băluţă a venit la formaţia din Bănie chiar de la Viitorul.

CSU a avut o serie de ocazii de a încheia conturile, dar nu a reuşit acest lucru şi în minutele adiţionale a fost egalată de Bogdan Ţîru (90+1), deşi oaspeţii jucau în zece oameni din minutul 80, când Ionuţ Puţanu a văzut al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat.

În prelungiri, Viitorul a rămas în nouă jucători, Alin Şeroni primind şi el al doilea cartonaş galben (90+6), după o intervenţie dură la Cătălin Bancu, jucător care a suferit o fractură la piciorul stâng. Mijlocaşul craiovean a fost preluat direct de pe gazon de o ambulanţă şi a fost transportat la spital. CS Universitatea a rămas şi ea în zece oameni, deoarece efectuase toate schimbările.

Golul victoriei formaţiei antrenate de Cârţu şi Săndoi a fost marcat de Alexandru Mateiu (112).

CS Universitatea Craiova – Viitorul Constanţa 2-1 (0-0, 1-1), după prelungiri

Au marcat: Alexandru Băluţă (54), Alexandru Mateiu (112), respectiv Bogdan Ţîru (90+1)

Click aici pentru a vedea CS Universitatea Craiova – Viitorul Constanţa

In optimile de finala ale Cupei Romaniei, CSU Criova primeste vizita celor de la Viitorul, intr-un meci ce se va disputa de la ora 18:00.

Oltenii nu au mai cunoscut gustul infrangerii in ultimele 6 etape, de cand echipa a fost preluata de Emil Sandoi si Sorin Cartu, iar in clasamentul Ligii 1 au ajuns pana pe locul 8, dupa ce in etapa a sasea erau pe ultimele pozitii.

Si Viitorul trece printr-o perioada buna, fiind neinvinsa in utlimele 3 etape de campionat, dupa ce Gica Hagi a coborat pe banca echipei pe care o patroneaza.

Cele doua formatii isi doresc acum o calificare in sferturile de finala ale Cupei, faza in care Viiotrul a fost prezenta si in sezonul trecut, de unde a fost eliminata de Astra, cu 0-3.