CTP a desluşit „misterul” pentru care românii s-au înghesuit să se programeze la vaccin: Forma lui Iohannis a dus la creșterea numărului!

Cristian Tudor Popescu a găsit răspuns pentru numărul mare de români care a început să se înscrie pe platoforma pentru vaccinul antiCOVID.

23 ian. 2021, 23:41
CTP a desluşit „misterul” pentru care românii s-au înghesuit să se programeze la vaccin: Forma lui Iohannis a dus la creșterea numărului!

CTP a desluşit „misterul” pentru care românii s-au înghesuit să se programeze la vaccin. Apariţia președintelui Klaus Iohannis la vaccinare a fost apreciată de aproape toată lumea. Şeful statului se află într-o forma fizică de invidiat.

CTP a desluşit „misterul” pentru care românii s-au înghesuit să se programeze la vaccin. Cum a contribuit Klaus Iohannis

Acest lucru a fost demonstrat în momentul în care și-a dezgolit brațul pentru a fi vaccinat, vinerea trecută. Asta l-a determinat pe Cristian Tudor Popescu să declare că a avut un efect pozitiv în contextul campaniei de vaccinare.

Despre vaccinarea președintelui Camerei Deputaților, Ludovic Orban, Cristian Tudor Popescu a precizat:

”Nu știu dacă lucrul acesta aduce mai multă lume la vaccinare. Nu prezintă un fizic comparabil cu cel al președintelui și al primului ministru”.

Potrivit lui Cristian Tudor Popescu, imaginea transmisă de Klaus Iohannis la vaccinare a contat mai mult pentru români.

”În general, politicianul este văzut cu o gușă triplă, ceafă pe măsură… Ori domnul președinte Iohannis a venit perfet-fit, putea fi și aruncător de suliță la cum arată. La fel și domnul Cîțu. (…) Politicienii pot fi și altfel decât niște grași burtoși care nu au treabă cu mișcarea”, a explicat Cristian Tudor Popescu.

Klaus Iohannis a făcut „senzaţie” în timpul vaccinării antiCOVID. Astfel, muschii preşedintelui Iohannis au fost motiv de glume pe internet. Românii s-au amuzat pe reţelele de socializare cu privire la masa musculară a Preşedintelui. Unii dintre aceştia spunând chiar că „din profesor de fizică a devenit profesor de educaţie fizică“.

Vaccinarea preşedintelui a atras comentarii dintre cele mai amuzante. Deşi eram pregătiţi să auzim păreri conspiraţioniste sau comentarii cu privire la declaraţiile acestuia, majoritatea românilor au vorbit despre masa musculară a lui Klaus Iohannis.

Citeşte şi: Klaus Iohannis a făcut „senzaţie” în timpul vaccinării antiCOVID. Muşchii Preşedintelui, motiv de glume pe internet. Imaginile care au devenit virale – FOTO