CTP a răbufnit după ce a fost dat afară de la Digi 24: „Unii indivizi îmi provoacă greață. Nu am ce să caut în peisajul de televiziune de astăzi”

CTP a răbufnit după ce a fost dat afară de la Digi 24. Jurnalistul susține că el nu are ce să mai caute în peisajul televiziunii de astăzi și arată că nu-i este indiferent dacă în locul în care activează, colegii lui vorbesc ”nu știu ce tâmpenii”.

25 aug. 2022, 19:54
CTP a răbufnit după ce a fost dat afară de la Digi 24: „Unii indivizi îmi provoacă greață. Nu am ce să caut în peisajul de televiziune de astăzi”
CTP a răbufnit după ce a fost dat afară de la Digi 24

CTP a răbufnit după ce a fost dat afară de la Digi 24. ”Păi de-asta scriu și eu, iată, scriu presă sportivă, cu asta rămân, scriu în GSP. În rest, pe mine m-a interesat întotdeauna unde vorbesc și unde scriu. Mi s-a spus: „Ce-ți pasă ție că ăla nu știu ce tâmpenii a spus sau că televiziunea aia nu știu ce atitudine a avut”. Ba îmi pasă! Îmi pasă! Oriunde am lucrat, am lucrat atâta vreme cât am considerat că e locul meu acolo.

Nu mi-e indiferent dacă lângă mine mai apare un individ care scrie sau vorbește niște chestii de îmi vine greață sau mă revoltă. De aceea, am plecat din niște locuri din presă. Am plecat pentru că nu mai era acolo locul meu. Acum, locul meu nu mai este nicăieri. Mai scriu, firește. Scriu în GSP, scriu în Republica, am și rubrica pe care o păstrez, la Europa FM, „Judecata de Joi”, dar nu am ce să caut în peisajul de televiziune de astăzi.”, a spus Cristian Tudor Popescu, pentru Gazeta Sporturilor.

Citeşte şi: CTP, experiență unică în tren, pe ruta București-Brașov: „Tărâm binecuvântat unde după 42 urmează 51, iar 52 este nimeni altul decât 21”

CTP a răbufnit după ce a fost dat afară de la Digi 24

CTP a vorbit și despre oamenii care îl contestă și a spus că aceștia critică doar pentru a-și face viața lor mai bună. „Își găsesc, dar eu sunt o comoară pentru ei, dom’le. Sunt unii despre care eu am impresia că stau din zori și până în noapte așteptând să scriu ceva! Și în primele secunde după ce am publicat, ei deja vin și scriu acolo ceva ce n-are legătură cu textul. „N-ai murit, boșorogule! Nenorocitule! Comunistule!”.

Mă fac în toate felurile, probabil că viața lor e brusc mai bună, se simt mai bine, probabil au o stare lăuntrică foarte bună, li se îmbunătățește digestia, circulația, după ce mă înjură pe mine, fără legătură cu nimic. Dacă ar avea cât de cât legătură cu ce scriu, ar fi în regulă. Dar sunt foarte mulți care practică excreția aceasta, după care sunt ușurați, sunt liberi, cred că sunt și fericiți. În ultimă instanță, mă bucur să-i fac fericiți.”, a mai explicat CTP.