CTP aruncă bomba: Ucraina e România! Rusia a declarat război Europei, a declarat război NATO. România este în război cu Rusia

Cristian Tudor Popescu vine cu noi analize asupra războiului dintre Ucraina și Rusia. Gazetarul declară că Ucraina e România, iar țara noastră înseamnă Europa.

01 mart. 2022, 22:58

CTP aruncă bomba. Mai mult decât atât, acesta spune că Vladimir Putin a declarat război NATO, Statelor Unite și chiar  lumii întregi.

CTP aruncă bomba: Ucraina e România! Rusia a declarat război Europei, a declarat război NATO. România este în război cu Rusia

”Vreau să spun acum niște propoziții!. Prima: Ucraina e România! Nu mai încap alte cuvinte. Ucraina e România!

Ucraina și România înseamnă Europa. Rusia, în momentul de față a declarat război Europei. A declarat război NATO, a declarat război Statelor Unite, a declarat război lumii întregi. Cu excepția Chinei, mă rog, care se menține în expectativă.

În aceste condiții România trebuie să procedeze ca și cum ar fi în aceeași situație cu Ucraina.

România este în război cu Rusia! Poate trebuie să puneți acum pe ecran un avertisment, cum puneți la imagini care pot să afecteze emoțional, să scrieți acum „Cuvinte care pot afecta emoțional!””, spune gaetarul, la Digi 24.

”România este în război cu Rusia, în acest moment, chiar dacă încă nu au pătruns aici trupe.

Uitați-vă cum arată situația și care este viitorul, din acest moment.

Ucraina nu va fi învinsă niciodată, dar poate fi ocupată de către ruși. Da!, rușii pot să o ocupe.

Poporul ucrainean va continua să lupte până la ultimul om. Nu am nicio îndoială în legătură cu asta, dar Ucraina poate fi ocupată. În acel moment ne găsim în situația unei granițe uriașe cu Rusia, care se află în război cu Europa și cu Statele Unite.

Tot ce a făcut Rusia, toate declarațiile, atitudinile, tot ce a făcut acum, setează pentru nu știu cât de acum înainte această ecuație. Rusia și lumea civilizată!

Tratative de pace? Vă mai pot asigura de ceva. Putin nu va face niciun pas înapoi. Niciun milimetru. E inimaginabilă situația în care Rusia se retrage din Ucraina. Tratative de pace? Ați văzut pe cine l-a pus șef al delegației de la Gomel, Putin? A pus un soi de răhățiș propagandistic, un kulturnik, care și în sistemul sovietic este un soi de rândaș de la grajduri, a fost ministrul Culturii și acum a fost recuperat la Kremlin. Ăla n-are nicio legătură nici cu domeniul militar, nici cu domeniul diplomatic, nici cu domeniul geostrategic, cu nimic. A fost pus acest viermuș să conducă delegația, în evidentă bătaie de joc față de delegația ucraineană, care a fost condusă de ministrul Apărării.

Mâine vom vedea o bătaie de joc echivalentă. N-au de gând să facă niciun fel de pace. Se și vede de altfel, că între timp distrug Kievul, în timp ce fac aceste tratative de pace, așa-zise tratative.”, a mai adăugat CTP.

Citește și: CTP îi dă Cezarului ce-i al Cezarului şi îi recunoaşte autoritatea premierului Ciucă în materie de pregătire militară: „Dacă Iohannis ar chema românii la arme, nu l-ar asculta nimeni. Singura persoană ascultată ar fi Ciucă”