CTP, atac devastator: „Dihania Şoşoacă, cunoscută și sub numele de Diana Şoşoacă, își face voturi cu scrisorica, cu zbieretele alea. E agent neacoperit al Rusiei”

Cristian Tudor Popescu a intervenit în scandalul momentului dintre soții Șoșoacă, după ce plicul primit de senatoare s-a dovedit că nu conținea substanțe interzise.

28 feb. 2024, 14:10
CTP, atac devastator: „Dihania Şoşoacă, cunoscută și sub numele de Diana Şoşoacă, își face voturi cu scrisorica, cu zbieretele alea. E agent neacoperit al Rusiei”

CTP susține că acea scrisoare analizată de SPP ar fi putut să și-o trimită singură pentru a părea o victimă în fața votanților care o susțin. „Aici e un fenomen pe care l-am mai văzut de-a lungul vremii: Diana Şoşoacă sau Dihania Șoșoacă, cunoscută și sub numele de Diana Șoșoacă. Dacă tot își schimbă numele, zice soțul, nevastă zice că îi ia numele lui Şoşoacă și eu i-aș propune să schimbe numele Diana cu Dihania.

Aceasta însă este în clipa de față într-o fază în care orice ar face, câștigă voturi. Am mai văzut asta, Băsescu a fost într-un astfel de moment.

I-a venit scrisoarea. Scrisoarea aia putea foarte bine să și-o trimită singură sau să i-o trimită cineva, sau bărbas-su, sau ea vine și începe cu niște chestii d-astea de scenă, așa, răsuflând greu. S-a primit o scrisoare, a trecut de testele radioactive și exploziv, mușcă, dar mi s-a spus că e periculos. Oricum e periculos pentru viața mea și era zahăr.

Silvestru Şoşoacă e hotărât să divorţeze: „E imposibil să mai convieţuiesc cu ea. N-au fost agresiuni fizice, dar decibelii erau până în tavan”

Acum știți ce o să auziți la votanții ei: ai văzut, săraca, vor să o omoare ăștia, dom’le, cu zahăr. Ea și-a făcut sceneta din care va câștiga. Va câștiga și din această bălăcăreală cu acest individ care nu e mai breaz decât ea. A ajuns la un nivel la care o face zdreanță.

Ea își face voturi cu scrisorica, cu zbieretele alea pe care le scoate cu diverse ocazii. Mușcă. Ea simte ca o dihanie că orice ar face, oricât de rău ar arăta, îi aduce voturi.

Această individă este agentul neacoperit, agentul descoperit clar al celor care au chinuit poporul ăsta vreme de secole, de decenii, a rușilor”, a declarat jurnalistul.

Diana Şoşoacă: „SPP mi-a spus că am primit un plic suspect. Conţine nişte granule sau nişte prafuri care ar putea afecta sănătatea mea”. Rezultatul analizelor SPP

Senatoarea a precizat că luni dimineaţă a fost informată de SPP că a primit un plic „suspect” care conţine „o substanţă granulată”. Şoşoacă a spus că plicul a rămas pentru analiză şi se va interesa de rezultat.

„Cei de la SPP m-au sunat la 8 dimineaţa şi mi-au spus că este un plic suspect. Este prima oară în viaţa mea când mă confrunt cu aşa ceva. Nici clienţii mei nu s-au confruntat. Le-am spus şi colegilor parlamentari, nici ei nu au primit aşa ceva vreodată sau nu au auzit. Dar e firesc, când te lupţi cu sistemul. (…) După ce voi termina şedinţa de plen voi lua legătura cu SPP şi o să văd ce s-a mai întâmplat între timp. Mi s-a spus că conţine nişte granule sau nişte prafuri care ar putea afecta sănătatea mea şi a celor din jurul meu. (…) Este un plic normal. L-am vazut în cutie. Nu ai voie să pui mâna pe el”, a explicat Şoşoacă, la Senat.

Silvestru Şoşoacă o acuză pe soţia sa că ar fi sub influenţa şefului MISA pe Europa, care e şi agent Mossad: „Un om care vrea să-i facă praf cariera politică”

Rezultatul analizelor biologice, chimice şi de radiaţii ionizate efectuate în laboratoarele Serviciului de Pază şi Protecţie (SPP) în cazul plicului primit de senatoarea Diana Şoşoacă sunt negative, potrivit unor surse citate de Agerpres.

„În urma analizelor efectuate în laboratoarele SPP – analize biologice, chimice şi de radiaţii ionizate – rezultatul este negativ. La analizele biologice nu s-a evidenţiat existenţa unor agenţi periculoşi, la analizele chimice rezultatele se încadrează în parametri normali, iar în ceea ce priveşte analizele de radiaţii ionizate valorile se încadrează în valori normale”, au precizat sursele citate.