CTP, atac dur la adresa premierului Orban după ce a fost întâminat de copii la o „vizită de lucru”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu îl critică pe Ludovic Orban, după ce premierul a fost întâmpinat de doi copii, vineri, atunci când a mers în vizită la o fabrică privată din Târgu Lăpuș care produce măști, halate și combinezoane. CTP susține că ar interzice total contactul dintre omul politic și copii.

31 mai 2020, 08:02
CTP, atac dur la adresa premierului Orban după ce a fost întâminat de copii la o „vizită de lucru”

„Nu pot să-mi reprim o reclamă care îmi vine în cap privind aceste imagini: Pușcă semiautomată cu recul redus, marca Măgăruș, pentru copii până în 10 ani. I-a luat pe bieții copiii ăia, i-a îmbrăcat cu altiță, cu râuri, cu ie, în costum popular și au venit la premier și la acești părinți ai poporului pe care îi vedem aici. Cine le dă voie să folosească copiii în astfel de operațiuni de imagine? De ce copii? Până acum nu l-am văzut pe Orban niciodată cu copii, nu-mi amintesc. Și ce s-au gândit, că tot sunt acum PNL-ul în campanie de recuperare de imagine? Hai, domnule, să punem și noi copii!”, a comentat gazetarul.

 

Dacă nu a fost o acțiune gândită de PNL, ci o inițiativă a patronilor firmei respective, CTP spune că Ludovic Orban ar fi trebuit să refuze. „Le-aș fi spus: de ce i-ați adus, domnule, pe copii cu masca pe figură aici? De ce? Copiii vor purta mască fără să înțeleagă ceva în legătură cu pandemia, în legătură cu COVID, în legătură cu terapia intensivă. Vor purta măști pentru că așa le spun adulții. De ce trebuie aduși ei aici cu masca pe figură? Ca să arate legătura strânsă dintre conducerea de partid și de stat și viitorul României? Este genul de mesaj care îndulcește, care edulcorează imaginea șefului politic”, a punctat CTP, informează Digi24.

CTP, despre „relaxarea” de la Guvern: „Un monument de prostie”