CTP, despre demiterea lui Vlad Voiculescu: „Toate greşelile lui, şi nu au fost puține, sunt de politician prost!”

CTP a vorbit despre demiterea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății şi susține că activitatea lui în fruntea Ministerului Sănătății reprezintă o dezamăgire, oarecum neaşteptată.

14 apr. 2021, 13:10
CTP, despre demiterea lui Vlad Voiculescu: „Toate greşelile lui, şi nu au fost puține, sunt de politician prost!”

CTP, despre demiterea lui Vlad Voiculescu. Jurnalistul spune că fostul ministru al Sănătăţii a făcut foarte multe greşeli, „de politician prost”.

Din primul moment domnul Voiculescu a avut un comportament nu de activist umanist, așa cum a fost dânsul înainte de a ajunge ministru… A fost un om care s-a ocupat de aproape de cei aflați în suferință și a făcut niște lucruri bune.

Nu s-a comportant și nu a greșit ca un activist al societății civile, ca un activist umanist. Dacă s-ar fi întâmplat asta aș fi înțeles: da, a venit cu aceste idei să spunem cu idealisme, utopii umanitare, și s-a ciocnit de sistem, de politică sau diversele operațiuni de culise, de putreziciunea sistemului și atunci a greșit. Nu!

Spre surprinderea mea toate greșelile lui Vlad Voiculescu, și nu au fost deloc puține, sunt greșeli de politician prost!”, a spus Cristian Tudor Popescu.

CTP îl face praf pe Vlad Voiculescu

Citeşte şi: CTP, după tragedia de la Babeș: Ce înseamnă că domnul Voiculescu nu e diamant, dar nu avem altul? Înseamnă că e prost, dar e al nostru

CTP, despre demiterea lui Vlad Voiculescu

Nu am văzut preocupări pentru ATI. Au fost preocupări ca să ce? Ca să îi dai peste mână sau nas lui Gheorghiță în povestea cu centrele militare, de mică anvergură? Sau neplata personalului din centrele de vaccinare… Cum să se întâmple așa ceva?

Toate aceste acțiuni mici, meschine, de aceea spun politician prost. Am văzut destui. (…) Rămâne o surpriză pentru mine și nu-mi explic”, a conchis CTP, la Digi 24.


loading...
Partenerii noștri