CTP, despre Klaus Iohannis: „N-am crezut că e capabil de un asemenea kitsch. Un kitsch de nivelul celor mai cretinoizi naţionalişti”

Cristian Tudor Popescu CTP a declarat vineri, la Digi24, că președintele Klaus Iohannis, prin afirmația că PSD a vrut să vândă Ardealul, a jucat un „teatru de prost gust, demn de un politician de doi bani”, întreaga declarație de presă fiind "un  kitsch de nivelul celor mai cretinoizi naționaliști".

01 mai 2020, 20:06
CTP, despre Klaus Iohannis: „N-am crezut că e capabil de un asemenea kitsch. Un kitsch de nivelul celor mai cretinoizi naţionalişti”

„Mă uit la Klaus Iohannis de vreo zece ani și în general cred că este aproape imposibil să mă mai surprindă vreun om politic cu ceva în România. Îi știu pe toți. De data asta m-a surprins, nu m-aș fi așteptat.

Klaus Iohannis are multe hibe, este de o aroganţă imensă, este distant ca ființă umană, este trufaș, este rece, dar n-am crezut că e capabil de un asemenea kitsch. Este un kitsch. Un teatru de un prost gust desăvârșit, demn de un politician de doi bani.

Plus doza asta de histrionism cu ‘Jo napot kivanok, PSD’. ‘Jo napot kivanok, Ciolacu’. A jucat, pur și simplu, teatru. Nu l-am crezut capabil de așa ceva, să intre în această zonă. A intrat în zonă mocirlei slinoase din politică. Nu am crezut că va recurge la așa ceva. A forțat peste marginile admise lovitura politică (….) kitsch de nivelul celor mai cretinoizi naționaliști. E ridicol, e penibil, e grotesc să spui așa ceva„, a declarat Cristian Tudor Popescu, la Digi 24.