CTP îl acuză Dragoş Bucur de instigare la nerespectarea legii. „Îmi pare rău că se alătură unor personaje precum senatoarea Cascada Urlătoarea”

Actorul Dragoş Bucur, ţinta mai multor critici după ce a anunţat că nu poartă mască şi nu se vaccinează, a fost luat în vizor şi de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care consideră că artistul a avut o atitudine teatrală şi a vrut să provoace.

13 feb. 2021, 11:18
CTP îl acuză Dragoş Bucur de instigare la nerespectarea legii. „Îmi pare rău că se alătură unor personaje precum senatoarea Cascada Urlătoarea”

Cristian Tudor Popescu consideră că Dragoş Bucur a acţionat voit provocator atunci când şi-a început postarea cu textul: „În cazul în care nu aveați pe cine să înjurați…”. „Vorbiți de ură, de valul de ură pe care l-a trezit postarea domnului Bucur. Dar cum a formulat domnul Bucur intervenția domniei sale? Aha! Dânsul provoacă! De ce trebuia să înceapă cu această propoziție? Vă dau eu un motiv să mă înjurați pe mine, înjurați-mă! Este în mod evident o atitudine teatrală, cinematografică a domnului Bucur din pricina acestei propoziții. N-a spus «eu nu mă vacinez, nu port mască, pentru că…». Putea să vină cu niște argumente raționale în favoarea acestei decizii„, a spus CTP, la Digi24.

Putea să stea acasă, să-și vadă de viață, să nu poarte mască și să nu se vaccineze, dar să nu comunice lucrul acesta. A considerat că trebuie să-l comunice și în acest mod provocator„, a mai afirmat jurnalistul.

Citeşte şi Lucian Mîndruță, după declarațiile controversate făcute de Dragoș Bucur: „Ești doar un ignorant care crede în libertatea de a împrăștia în jur scuipat”

De asemenea, CTP îl acuză pe Dragoş Bucur de instigare la nerespectarea legii: „Faptul că spune că nu poartă mască e împotriva legii! Dânsul spune: Eu nu voi respecta legea! Dacă eu spun acum că am de gând să vin cu niște vin – vin cu niște vin! – cu niște prieteni, rupem ușa unui restaurant, că noi ne simțim bine la restaurantul Brotăcelul, nu vrem să stăm acasă, ne ducem acolo și bem niște șprițuri, pentru că noi suntem niște oameni liber, nu ne lăsăm călcați în picioare, dom’le! Ce facem noi? Încălcăm legea! Același lucru îl spune domnul Bucur, nu port mască. Că nu vrei să te vaccinezi? În regulă, foarte bine, respect, să fii sănătos! Că nu poartă mască este o incitare la nerespectarea legii”.

Citeşte şi Dragoş Bucur, după ce a fost „linşat” pe Facebook: „Îmi e teamă, dar trec eu şi peste asta”

Domnul Bucur este un actor bun. Mie îmi pare rău că domnul Bucur se alătură în mod mecanic unor personaje ca senatoarea Cascada Urlătoarea, sau individul ăla cu ocupație incertă, Cataramă, sau comicul cârciumar, sau cântărețul Bittman. Nu știu de ce a ales să facă lucrul acesta„, a mai spus CTP.