CTP: „Ne aşteaptă o toamnă şi o iarnă crunte. E sinistru, dar vom înregistra creşterea cantităţii de inteligenţă”

Cristian Tudor Popescu avertizează într-o postare pe Facebook, sub titlul „Moartea pe cap de locuitor” că ne aşteptă o toamnă pandemică cumplită.

28 sept. 2021, 23:30
CTP: „Ne aşteaptă o toamnă şi o iarnă crunte. E sinistru, dar vom înregistra creşterea cantităţii de inteligenţă”

Cristian Tudor Popescu a orbit despre scenariul sumbru în care se află România, în contextul în care țara noastră a înregistrat azi un număr record de persoane infectate cu Sars-Cov-2.

„Ne aşteaptă o toamnă şi o iarnă crunte. Mulţi români vor muri de Covid, pentru că, astă-vară, guvernul PNL-USRPlus, ocupat să se aleagă, n-a pregătit pentru valul 4 nici măcar locuri suplimentare la morgă. Şi pentru că sunt nevaccinaţi. Marea majoritate a celor ce îşi vor da obştescul sfârşit gâtuiţi de virus sunt dintre cei care au refuzat să se vaccineze. E sinistru, dar, astfel, se va înregistra şi un parametru pozitiv până la primăvară: creşterea cantităţii de inteligenţă pe cap de locuitor în România”, transmis Cristian Tudor Popescu.

CTP l-a pierdut pe primarul Capitalei. „Domnul Nicușor Dan, mai știți ceva, mai trăiește? A dispărut în ceaţă”

Cristian Tudor Popescu

critică atitudinea primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, care a lăsat în paragină parcul Cișmigiu şi spune că acesta ar fi trebuit să ceară publiuc ajutor voluntarilor pentru salubrizarea Cișmigiului, nu să „dispară în ceaţă”.

„Domnul Nicușor Dan, mai știți ceva, mai trăiește? L-am zărit pe la un soi de manifestare, o agapă ceva, tot cu părul… se mișca pe acolo. Ce face domnul Nicușor Dan, dumneavostră știți?”, se întreabă retoric Cristian Tudor Popescu.

„Apar imaginile alea groaznice din Cișmigiu, parcul fundamental, parcul emblema al Capitalei, apar imaginile alea de te apucă depresia când vezi ce mizerie, ce paragină, ce rupturi, pod prăbușit și așa mai departe. Nicușor Dan a zis ceva, că trebuie făcut ceva. Ați fost prin Cișmigiu în ultimele zile? Nu s-a schimbat nimic, e la fel.

Domnul Nicușor Dan poate n-avea posibilități de la primărie, nu putea să mobilizeze organele primăriei, bani de acolo. Dacă ar fi ieșit în stradă și cerea voluntari: oameni buni, eu sunt primarul Bucureștiului, Nicușor Dan. Haideți să salubrizăm, haideți să redăm bucureștenilor Cișmigiul. Eu sunt convins că veneau câteva mii de oameni și se rezolva problema. A dispărut în ceață domnul Nicușor Dan”, a mai spus Cristian Tudor Popescu, la Digi24.