Cu câți bani a plecat acasă Horia Brenciu după recitatul de la cununia lui Ianis Hagi. Suma colosală pe care o cere artistul pentru un show de 50 de minute

Ianis Hagi și Elena Tănase au avut o cununie civilă ca în povești, în urmă cu câteva zile. Cei doi au dat o super-petrecere la un club din Pipera.

31 dec. 2023, 19:12
Cu câți bani a plecat acasă Horia Brenciu după recitatul de la cununia lui Ianis Hagi. Suma colosală pe care o cere artistul pentru un show de 50 de minute

Ianis Hagi și Elena Tănase au avut 400 de invitați pentru care au pregătit o mulțime de surprize nebănuite. Una dintre surprize a fost momentul artistic oferit de Horia Brenciu.

Citește și Horia Brenciu i-a dezvăluit fiului său Toma că este adoptat. Când îşi va cunoaşte băiatul mama biologică: „E dreptul lui”

Ce tarif impune Horia Brenciu pentru 50 de minute de show

Juratul de la Vocea României a încins atmosfera și i-a ridicat pe majoritatea invitaților la dans. Nu oricine își permite să-l solicite pentru un eveniment privat, căci artistul are un tarif destul de mare.

Se spune că artistul nu obișnuiește să-și negocieze tariful, ci are unul fix pentru orice eveniment de acerst gen. Conform zvonurilor din presă, Horia Brenciu ar cere 13.000 de euro pentru un program de doar 50 de minute, iar pentru acești bani vine să cânte cu trupa lui clasică, formată din opt instrumentiști și soliști.

Cine dorește ca Brenciu să vină cu trupa extinsă, cu HB Orchestra, ar trebui să scoată din buzunar nu mai puțin de 20.000 de euro pentru 50 de minute.

Citește și Cine e Andreea Liptak, fosta știristă de la Pro TV care și-a dat demisia din televiziune și a dat lovitura în afaceri. A devenit milionară în euro

Câți bani au primit Ianis Hagi și soția lui la cununia civilă

Petrecerea a avut loc la Fratelli, unul dintre cele mai exclusiviste localuri din București, iar doar aranjamentul floral a presupus o cheltuială de aproximativ 50.000 de euro, conform informațiilor de pe Cancan. Atmosfera a fost una regală, cu un farmec specific filmelor. Desi nu a existat oficial obligația de a oferi daruri, participanții au fost extrem de generoși, fiecare cuplu contribuind cu sume considerabile, începând de la 3.000 de euro în sus.

În final, suma totală strânsă a fost impresionantă, mai ales ținând cont că au fost 400 de invitați la eveniment, inclusiv Gigi Becali, patronul FCSB-ului. Estimativ, costurile pentru întreaga ceremonie au atins aproximativ 200.000 de euro, incluzând și onorariile artiștilor care au susținut spectacolele. Cu toate acestea, generozitatea participanților nu numai că a acoperit toate costurile, ci a și generat un profit semnificativ.