Cu ce a fost dată pe spate Anamaria Prodan, de noul iubit: „Ăla este un bărbat!” / Cum arată partenerul perfect pentru impresară

Anamaria Prodan susține că e mai fericită ca niciodată, după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Impresara se iubește cu un bărbat potent financiar, dar a învățat să nu-și mai creeze așteptări prea mari. 

27 apr. 2023, 17:41
Cu ce a fost dată pe spate Anamaria Prodan, de noul iubit: „Ăla este un bărbat!” /  Cum arată partenerul perfect pentru impresară

Anamaria Prodan nu-și mai face planuri de nuntă, deși este îndrăgostită.

„Am fost cu un grup de prieteni în restaurantul lui și de atunci am rămas împreună, direct. E o dragoste matură, suntem doi oameni maturi, care știu ce vor, care trăiesc fiecare moment frumos. După furtună iese soarele întotdeauna. Iau o viața așa cum vine.

Nu îmi fac planuri cum văd în toate ziarele, de nuntă. Am învățat nu îmi mai fac planuri, am făcut asta de două ori și niciodată nu a ieșit. Dacă Dumnezeu asta mi-a dat, asta trăiesc”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Antena Stars.

Copiii sunt pe primul loc pentru Anamaria Prodan. Idilele, în plan secund.

„Eu am copiii. Noi avem responsabilități foarte mari. Eu nu pot să îmi părăsesc copiii niciodată”, a mai transmis impresara.

 

Bărbatul perfect. Ce o atrage pe Anamaria Prodan la sexul opus

 

Anamaria Prodan este tare mândră de noul iubit, Flavius Nedelea.

„Sunt o femeie normală, pentru mine demnitatea unui bărbat, mândria, forța, înseamnă 90% dintr-o relație, este vorba despre respect.

Eu vreau să stau lângă un bărbat căruia nu îi este frică să lase telefonul pe masă, pe care nu îl urmăresc fete de altă factură prin oraș. Ăla este un bărbat! Omul lângă care eu stau astăzi este drept, integru”, a mai explicat „Prodanca”.

În urma căsniciei cu celebrul antrenor, Anamaria Prodan nu și-a pierdut speranța: cândva, s-ar putea recăsători.

„Da, bineînțeles, eu cred în noțiunea de familie, de căsătorie”, a mai dezvăluit Anamaria Prodan.