Cu ce a înlocuit Irina Loghin carnea. Alimentul care o ajută să aibă o siluetă impecabilă la cei 85 de ani ai săi: „Nu mai consum carne de mai bine de 50 de ani”

Irina Loghin are o siluetă impecabilă la vârsta de 85 de ani. Mulți dintre cei care o urmăresc și o apreciază se întreabă care e marele ei secret.

14 apr. 2024, 14:06
Cu ce a înlocuit Irina Loghin carnea. Alimentul care o ajută să aibă o siluetă impecabilă la cei 85 de ani ai săi: „Nu mai consum carne de mai bine de 50 de ani”

Irina Loghin a vorbit deschis despre ce face ca să arate atât de bine la cei 85 de ani ai săi. Artista a mărturisit că are un stil de viață sănătos de mai bine de 50 de ani, care o ajută enorm.

Irina Loghin mănâncă foarte des semințe, fie de dovleac, fie de floarea soarelui, dar și migdale.

Citește și Cristi din Banat trece prin momente de cumpănă. Și-a găsit mama zăcând pe podea! ”Are probleme grave”

”Eu nu mai consum carne de mai bine de 50 de ani, oricum nu mi-a plăcut niciodată, nici în copilărie. Dar, îmi iau proteinele necesare organismului din semințe, pe care le cumpăr din Piața Obor, acolo găsești o varietate. Îmi completez proteina din soia, din migdale, din tot felul de semințe, mai ales de dovleac și de floarea-soarelui, sunt bune și pentru perioada de post, când nu se mănâncă deloc carne. Le spăl, le pun la uscat, le mănânc așa sau le gătesc în diverse rețete. Este de datoria fiecărei persoane să aibă grijă de ea, de sănătate. Eu mereu am avut grijă să nu mă îmbolnăvesc. Nu pot însă nici să le impun oamenilor ce să facă și ce să mănânce, să renunțe la carne, așa cum am făcut eu. Fiecare are un stil de viață, o dietă, cu care s-a obișnuit”, menționează Irina Loghin, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Ca face Irina Loghin în timpul liber

Irina Loghin își ocupă timpul liber alături de nepoțica ei pe care o adoră și de care e foarte atașată.

”Este o minunăție de copil, o iubesc enorm. Dar, cred că fiecare bunică este topită după nepoți, e o iubire aparte, nu e ca cea de părinte, e o apropiere cum nu există. Pentru mine, nepoțica este lumina ochilor mei”, spune cu emoție marea artistă, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citește și Cum arată acum Dana Nicolaescu, la 11 ani de la moartea lui Sergiu Nicolaescu. Producătoarea, la braț cu medicul care l-a operat pe regretatul regizor

Vedeta a vrut să fie prezentă la botezul micuței, anul trecut, cu toate că de-abia fusese externată.

”Acum mă simt bine, am făcut fizioterapie, am urmat sfatul medicilor, nu mai am probleme de sănătate. Oricum, fac mișcare, ies la plimbare în parc. Le recomand tuturor măcar 20 de minute de mișcare, de mers, la pas, în fiecare zi”.