Cu ce bărbaţi celebri te potriveşti în funcţie de zodie

Fie că este vorba de Smiley, Alex Velea, Ştefan Stan sau chiar Ştefan Bănică, astrele îţi pot dezvălui cu ce bărbaţi celebri din România te potriveşti.

07 feb. 2013, 21:37
Cu ce bărbaţi celebri te potriveşti în funcţie de zodie

Femeile din Berbec sunt încăpăţânate şi pline de energie, de aceea au nevoie de bărbaţi puternici, care ştiu ce vor şi care le pot ţine în frâu atunci când se dezlănţuie. Mai mult, femeile din zodii de foc au o sensibilitate pe care nu o arată prea des şi care iese la iveală doar în preajma unui bărbat hot, care emană masculinitate. Astrele spun că te potriveşti cu Ştefan Bănică Junior, scrie unica.ro.

Cele născute în zodia Taur nu acceptă compromisuri şi vor mereu să-şi impună părerea, de aceea au nevoie de un bărbat mai maleabil lângă ele. Chiar dacă nu recunoaşte, femeia Taur se ataşează foarte repede de partener şi se simte trădată ori de câte ori el nu îi dă dreptate. Astrele ţi-l recomandă pe Victor Slav.

Nativa din Gemeni nu se sfieşte să spună lucrurilor pe nume, inteligenţa fiind unul dintre atu-urile ei. Este o fire sociabilă şi comunicativă şi are nevoie de un bărbat care să nu o lase să se plictisească. Astrele spun că te potriveşti cu Marius Moga.

Femeile Rac sunt dominate de intuiţie şi de sensibilitate, astfel că acestea au nevoie tot de bărbaţi sensibili şi romantici. Cele născute în zodia Rac iubesc arta şi sunt cu capul în nori, de aceea vor alături un spirit boem, care să le satisfacă plăcerile culturale. Astrele ţi-l recomandă pe Ştefan Stan.

Femeile Leu sunt aprige şi mândre, cu un ego aproape masculin şi mereu atente la nevoile proprii. Acestea nu se vor prăbuşi dacă sunt părăsite şi îşi vor scoate ghearele dacă sunt jignite. Cu o astfel de vâlvătaie nu se poate iubi decât un bărbat la fel de individualist. Astrele ţi-l recomandă pe Vladimir Drăghia.

Fecioara este critică şi mofturoasă şi puţini bărbaţi sunt dispuşi să suporte asta pentru mult timp. Pentru că nu se poate abţine să nu fie geloasă şi să şantajeze emoţional partenerul, Fecioara poate fi o femeie dificilă. Ea are nevoie de un bărbat inteligent şi cu simţul umorului, care să nu se supere ori de câte ori aceasta se enervează şi îl critică. Astrele ţi-l recomandă pe Andi Moisescu.

Femeia din Balanţă este destul de leneşă şi greu de înţeles, deşi este mereu dispusă să comunice. Pentru că se plictiseşte repede, Balanţa are nevoie de un tip înţelegător dar aventuros. Astrele ţi-l recomandă pe Horia Brenciu.

Femeia Scorpion, pasională şi misterioasă, poate ajunge să sufoce un bărbat cu gelozia şi posesivitatea ei. De aceea, aceasta are nevoie de un tip mai greu de prins în laţ şi greu de satisfăcut. Astrele ţi-l recomandă pe Smiley.

Nativa din Săgetător este pasională în pat şi tocmai de aceea are nevoie de un bărbat pasionat de adrenalină şi atletic ca şi ea. Nevoia de aventură şi faptul că se plictiseşte repede o fac nestatornică, astfel că are nevoie de cineva care să nu îi dea răgaz nicio clipă. Astrele ţi-l recomandă pe Dani Oţil.

Femeia din Capricorn este inteligentă şi rezervată, însă nesigură pe propriile puteri şi mai ales pe relaţie şi sentimentele bărbaţilor din viaţa ei. Geloasă şi tăcută, are nevoie de un bărbat care să nu depindă de ea şi care să fie foarte stăpân pe el, pentru a echilibra nesiguranţa ei. Astrele ţi-l recomandă pe Mircea Badea.

Cele născute în Vărsător sunt mereu la modă şi în contact cu tot ce e nou. Puţin zăpăcită din fire şi cu un spirit liber, femeia Vărsător are nevoie de un bărbat care să nu o critice când stă cu orele la shopping sau care să o certe dacă întârzie încercând un tip nou de make up. Astrele ţi-l recomandă pe Bogdan Vlădău.

Peştii, sensibili şi tradiţionalişti, visează la un bărbat familist, de casă, care să îi ofere iubire, stabilitate financiară şi statut. Aceste native vor ca totul în jurul lor să fie magic, sclipitor. Ele au nevoie de un bărbat cu picioarele pe pământ, dar romantic până în măduva oaselor, iubitor de familie şi gospodar. Astrele spun că te potriveşti cu Alex Velea.

Citeşte şi Horoscop: Ce vedete sunt în zodia ta. Vezi dacă semeni cu ele