Cu ce creaturi mitice te asociezi în funcție de zodie. Dragon, vârcolac, vrăjitoare, spiriduș de casă, ce fel de personalitate ai?

Nativii din zodiac au anumite trăsături și caracteristici de personalitate care îi face să fie unici. Aceștia au fost asociați, de-a lungul timpului cu tot felul de creaturi mitice.

19 mai 2023, 09:03
Cu ce creaturi mitice te asociezi în funcție de zodie. Dragon, vârcolac, vrăjitoare, spiriduș de casă, ce fel de personalitate ai?

Iată cu ce creaturi mitice te asemeni în funcție de zodie:

Berbec

Cu ce creaturi mitice te asociezi în funcție de zodie. Ești un Dragon. Berbecul este primul membru al zodiacului dintr-un motiv, fiind lideri înnăscuți și extrem de agili, la fel ca dragonii. Berbecii sunt cunoscuți pentru natura lor pasională și impulsivă, reacționând adesea rapid și feroce la orice amenințare. Acești nativi își fac simțită prezența prin natura lor explozivă.

Taur

Gnom. Cunoscuți pentru puterea și încăpățânarea lor, trăsăturile gnomilor sunt asemănătoare zodiei Taur. Acești nativi sunt încăpățânați și vor să își spună punctul de vedere. Ai fost vreodată în conflict cu un Taur care s-a dovedit că a greșit? Chiar și atunci când adevărul iese la iveală, Taurii găsesc întotdeauna o modalitate să fie ca ei. De asemenea, la fel ca gnomii, ei pot fi înfuriați de cei care gândesc diferit.

Citește și Horoscop Neti Sandu. Se anunţă o minivacanţă în weekend, o zodie recuperează o sumă mare de bani

Gemeni

Ești vârcolac. Gemenii au puterea dualității, iar vârcolacii au o tendință similară, dar „al doilea geamăn” iese sub lumina lunii. Descris ca „omul care se transformă spontan într-un tip de lup vicios și puternic”, vârcolacul este destul de asemănător cu căutarea nesfârșită a cunoașterii a nativilor Gemeni.

Rac

Spiriduș de casă. Racii și spiridușii de casă au, de fapt, destul de multe în comun. La fel ca și micile creaturi, acești nativi au grijă de casă, gestionează vibrația spirituală și fluxul de energie din casă, au grijă ca locuința lor să fie curată și ordonată. Totodată, este asemănarea și suferinței atunci când există certuri în cămin.

Leu

Leprechaun, spiriduș din folclorul irlandez. Acești spiriduși sunt cunoscuți pentru lor jovială și pentru dragostea lor pentru glume și farse. Asemănător, nativii Leu recurg adesea la minciună, la fel ca spirudușii, în scopul de a „înfrumuseța” adevărul. Leul este singurul membru al zodiacului condus de soare, iar ei „ard” și lasă o urmă de curcubee oriunde s-ar duce.

Citește și Cele 5 zodii care dau lovitura în perioada următoare! Câștigă o mulțime de bani. Două dintre ele au șansa să intre în lumea afacerilor

Fecioră

Ești vrăjitoare. Vrăjitoarele sunt perfect aliniate cu semnul Fecioarei, care este reprezentat de o fată, purtând tulpini de grâu și lăudându-se cu puterile ei vindecătoare, exact ca și cunoștințele creaturii mitice despre ierburi și poțiuni. Ele sunt atât practice, cât și cunoscute pentru atenția acordată detaliilor. Dacă sfatul lor nu este ascultat, pot avea tendința de a deveni răzbunătoare, la fel ca o vrăjitoare.

Vezi continuarea pentru celelalte zodii AICI.